En helt ny badsyster och en husbilshelg.

Idag har jag lärt mig en kunskap. Har man en klocka som mäter ström och kroppsbatteri, ska man inte kolla på den när man jobbat sent sovit kratta. Om nu krattor sover? Om man nu inte vil bli besviken i alla fall. Jag kollade och såg 0 i kroppsbatteri och fyra timmars sömn. Tur att vi åker till havet och bor i Lvl^.

När jag kom till badplatsen för att bada idag. Fanns där en helt ny, helt okänd badsyster till. Hon badar när hon bor på Campingen. Det kändes rätt så konstigt när hon frågade på avstånd om jag var Carina. Någon snabb tanke om men vem vet sådant? Blev det i mig innan jag kom på spökskrivaren från badchatten på fb. En härligt trevlig kvinna som hade två hundar med sig till badet. Hon hade vågat utmana sina rädslor förra eller om det va förrförra året och blivit modig gjort om sig till en vinterbadare. Hon berättade att hon brukade läsa min blogg. Det gjorde mig självklart glad. Men även en konstig känsla i mig, som gjorde att jag glömde av att skärpa till mig och vara social på ett normalt sätt. Jag pladdrade på tills jag kom på dumtankarna om men hur pratar jag? Hur många ord kan jag verkligen säga på några sekunder? Jag tystnade och gjorde om och gjorde rätt. Tror jag i alla fall. Men vi hade ett trevligt samtal, hon berättade om sässongscamping och jag om husbilsåkning.

Det var kyligt i vinden idag där vid sjön. Kyligt, till och med nästan blåsigt, mulet och dovt i omgivningen. Som att badplatsen vilade sig och längtade efter solstrålarna. Eftersom jag inte badat på två dagar, kändes det kyliga vattnet lite extra. Det fick jag bota bort genom att vara kvar i vattnet en lite längre stund. Först i men, inte sist upp. Tröttheten efter den dåliga sömnen i natt är borta, Kroppen blev fylld av kolsyra och sinnet i mig är mera i gladheternas tecken. Morgonen blev en vacker morgon. I går när jag var på jobbet. Laddade maken upp husbilen för en helg i den. Nu blir det lugna sköna stunder där jag bara kan göra sådant jag tycker om. Skriva här, sticka, njuta av stillheten och friheten som bara simmar in när jag bor i vår Lvl^. Muse låter i högtalaren och livet känns helt underbart. Jag sitter bredvid maken som kör vårt ekipage. Livet är enkelt och jag lever här just nu.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook