Vaknar upp och har Lvl^.


Vaknar upp ännu en morgon i vår husbil lvl^.Här på campingen i Wiggersvik som ligger i Kungshamn. Maken sover och jag sitter här och dricker kaffe. Solen gjorde sitt igår, från morgon till kväll lös solen. Jag kom på att skydda mitt ansikte, lite för sent. Kräftröd är också en färg. Här laddade vi upp med vitamin D. Lunchen åt vi ute bakom husbilen för att skydda oss från vinden. Kräftor till mig och maken valde som vanligt revben.

Vinden var kylig, middagen åt vi i husbilen. Fast maken fick stå ute och grilla maten. Själv gjorde jag lite sallad och hade några potatis halvor i ugnen. Kvällen förflöt med glamrock till en början. Sveriges enda riktiga glamrocksband Tears. En dokumentär på Svt körde vi genom Cromecast. Därefter avslutade vi kvällen med Ulf Lundell. Riktigt bra lugn kväll, bra för att ladda upp energi.

Det blev inget bad för mig igår, kommer inte bli något bad för mig idag heller. Har blivit förkyld, känner mig febrig och är snuvig. Då är det dumt att bada och utsätta kroppen för kylan. Det får bli att kurera, innan jag hoppar i plurret igen.

Idag åker vi hem, packar ur kylskåpet och ställer i ordning för nästa resa med husbil. Nästa resa med husbilen lär bli om några veckor. Bästa sättet att ladda upp batterier i kroppen är att spendera tiden i husbilen. Här blir det vila på riktigt, här finns inte måsten mera än att njuta, vila och ta hand om tiden i ett lugnt tempo. Det enda som ställer till det är feberkänslan som bor i mig för jag fryser. Har frusit nästan hela natten. Så nu får det bli en varm dusch här innan jag sätter igång och ställer i ordning för hemresa. Ska bara värma upp bilen lite till.

Imorgon är det återigen jobb. Börjar tidigt så det blir inget inlägg postat av mig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller Just nu kan vi göra våra val för framtiden. Framtiden ligger där borta i just framtiden och den är om en stund.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson.
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.