En journatt och ett team av borrande slag.

Sicket härligt uppvaknade jag har haft idag. Både på jobbet och när jag kom hem. Sovit jour gör kanske fyra fem timmar sömn. Som vanligt, här är det min del i ADHD som sätter in. Lägga in den lite extra allt växeln, i att vara pigg och alert. Möta mina kolleger med ett leende är enkelt jour nätter. Känner lite att det är en del av min uppgift på jobbet efter jourpass. Dom ska inte se min trötthet, min rastlöshet som river i mig efter en natt med lite sömn och många uppvaknade. Enkelheten i leendet och enkelt för att jag har en hel dag i ensamhet.

Fast idag, vart det inte riktigt så. För när jag kom hem så var det en stor container vid uppfarten, en tjock slang och ett väldigt oväsen. Körde vidare för det gick inte att parkera där. Körde till Husbilsparkeringen där Lvl ^ brukar bo.

Där bor en väldigt stor maskin som jag inte vet vad det är för något. Där fick jag ställa bilen för husbilen står på gatan.

Tre hel trevliga killar i varierande åldrar bor just nu i trädgården och borrar ett hål i marken. Bergvärmen ska borras för och den där sömnen som jag ibland tar fås tas efter klockan tre.

Hade en tanke om att jag skulle åka till en sjö med ritblock och blyerts som avkoppling men, när jag gick ut i morse var vinden kall. När ska det sluta upp med att blåsa? När kommer värmen? Nej jag får lägga en dag här hemma, laga mat till familjen. Sova på soffan i eftermiddag, för att få till en något sådan trevlig kväll. Där familjen i alla fall står ut med mig.

Nog för idag i morgon tänker jag ett bad på morgonen. Idag är jag badlös.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller, Just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook