Husbilskväll med maken.

Idag får det bli en tur till Kungsbacka city. Eller lite utanför stan. Till ICA som ligger vid det stora köpcentret. Det glutenfria brödet det godaste glutenfria brödet finns där. Ett litet stop på Citygross för att handla de därvanliga varorna som vi vet är bra sedan al the way to Kungsbacka. Muse i högtalaren, maken bakom ratten och jag bakom datorn.

Igår var jag på utbildning ADHD, Autism på förmiddagen. Lite skåpmat kanske men det kan vara bra med lite postitlappar som dök upp i tanken när hon pratade. På eftermiddagen blev det Forskarsnack men ändå gav många skratt, tankar och AHA tankar. Mats Trondman var det som presenterade sina tankar och sin forskning på ett fantastiskt inspirerande sätt. Relationskapital handlar om Tilltro, Tillhörighet och Erkännande. TTE.. Blev förkortningen i mig.

Jobbet ställde till med en avslutningsfest. God mat och väldigt bra Live Musik. David Nilsson & The Bon Vivants

Tänker att jag ha med mig TTE, vi får vår nya familjemedlem. Nu längtar jag efter att det bor någon där i rummet. Det känns så spännande vi kommer få lära känna en helt för oss ny människa. Vilka tankar, känslor och erfarenheter bor i denna unga människa. Vilken uppfattning och tro på sig själv bor där inne. Är den av sämre känslor och tankar, ska det bli min högsta uppgift att hjälpa till med att ändra tankarna och känslor om sig själv. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

,


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook