Blir det trädgården idag eller?

Dom som känner mig säger nog nej. Har tagit mig ner till källaren. Igår glömde jag helt av att blogga. Började dagen igår med att städa efter kalas. Vi firade 18 åringen och maken som idag fyller år. Barnbarnen var självklart på vår lilla fest.

Lille Alfred, Hugo och lilla Emilia

Självklart ville dom vara i rummet som det ska flyttas in i. Emilia hon skrev ett välkomstbrev till våran nya familjemedlem.

Fortsatte sedan med att fixa ut alla tomat o gurkplantor Nu finns det äntligen luft i vardagsrumsfönstret igen. Chiliplantorna bor även dom ute i trädgården nu vi får se om dom klarar sig. Där till rensade jag lite ogräs. Här är det kors i taket, trodde jag helt lagt av med att rensa i trädgården men, lite högt gräs fick flytta bort sig och bli jord igen. Har en tanke om att rensa vår häck runt huset men, riktigt där är jag inte ännu. Först ska det bloggas tänkte jag och ser hur himlen blir mera grå än blå. Kanske är det överkurs, med att rensa… Vill i alla fall att badskor, handduk och bikini torkar innan regnet. Vi får se om en soldans gör mina tankar till verklighet.

Idag firar vi maken som fyller år, vi firar även 16 år som gifta. Inte illa så länge har jag aldrig innan varit gift .

Idag blev det då bad igen. Kallt vart det att gå i, kallt är det nu. Badade alldeles för länge. 26 minuter i 15,3 grader simmade ca 600 meter idag bara 400 kvar till tusen. Sedan bara 2000 meter till för att nå Vansbrosimmet. Har haft Vansbro simmet som en dröm i många år men, inte riktigt vågat. Kanske vågar jag i år, jag är ju efter vinterns alla bad van vid kylan.

Nu börjar nedräkningen på riktigt. vad jag längtar tills det kommer någon och bor i rummet vi gjort ordning. Någon kommer på besök här på onsdag, vi får hoppas att rummet är något så där bra i alla fall. När man som jag just nu har all tid i världen så börjar jag känna att det är lite för mycket all tid i världen. Vad ska jag göra alla dessa lediga timmar. Får hitta till något projekt tror jag eller så är det trädgården som ska ha några timmar om dagen. Hmmm undra om det blir så. Misstänker starkt, att det är en drömsk tanke. Lev idag just nu. igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook