Utan att tänka gick jag ….

Idag fick det bli ett sent inlägg. Men jag har badat så klart. Fast idag vart det utan mina badsystrar. När jag kom till sjön, vart det ett arbetslag av kommungubbar där. Dom skulle lägga i bryggan och dom skulle fixa parkeringen. Mina badsystrar åkte till skogsjön men, jag valde att bada i sjön trotts arbetslaget som jobbade där. Jag hade bikini på mig så det gick allt bra. Simmade i en halvtimma och graderna var helt perfekta 15,6 grader.

När jag kom hem glömde jag helt av att jag inte gillar trädgårdsarbete. Innan jag hann blinka blev det att jag gick ut i trädgården. Rensade ogräs i vår häck ut mot gatan på insidan, utsidan tog jag i förrgår. Det där utlovade regnet som skulle komma, tänkte jag var en tidsgräns för mig att sedan gå in. Jag tänkte jag rensar till regnet kommer. Det kom inget regn, när jag bestämde mig för att gå in, vart det en ynka bit kvar, jag valde att rensa den där sista biten med. Inget bra när man som jag gör trädgårdsarbete lite sällan. Det växer igen så för jordat. Men nu är jag på riktigt stolt, över mitt arbete. Nu är det bara resten kvar.

Idag har vi även haft fin besök, av den som ska komma och bo hos oss. Rummet vart helt okej, fick jag till mig. Stunden dom var här, var trevlig. Nu längtar jag så det gör ont i kroppen. Jag vill att flytten ska vara nu och med ens. Men jag får vänta några dagar till innan vi blir flera i familjen.

Nog för idag lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook