Tvätta håret i sjön, jo jag tackar ja…

Vilken härlig morgon. Vilken underbart härlig morgon jag haft i dag. Innan jag åkte till badet, packade jag ner hårschampo i väskan. Idag tänkte jag tvätta håret i sjön i stället för att stå och krångla med hårtvätten i duschen. Så ljuvligt härligt det var att stå där i sjön löddra in allt hår i schampo, lägga sig och flyta för att få ut schampot för att sedan göra om proceduren en gång till. Tvålade in kroppen och visp så vart jag ren.

Idag gjorde jag målet 1200 meter. Härligt det går att sätta upp mål och nå dom. 200 meter är inte så farligt att ta till men varje meter över tusen är en seger. Imorgon blir det då inte något morgonbad för vi ska ut och åka med vår husbil. Vi har tänkt oss en tur till våra vänner som i helgen bor i Hökensås. Fast det är klart finns det en sjö där så kan det bli simtag ändå.

Nu kan dagen börja, så här bra kan dagen bli om jag som idag bestämde mig med ord att åka till sjön. För i morse vart det inte helt säkert att det skulle bli en bad dag. Men med självprat kommer jag långt.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook