En tidig morgon.


Idag började morgonen tidigt. Jag vaknade sent men hade bestämt, att jag skulle vara på badet redan 7.15. Vi har en del besök här på förmiddagen så det vart bra att börja bada tidigt. Den lilla familjen var där för att inta frukosten.

Det var inte riktigt så varm i vattnet som det var i går när jag badade, då simmade jag 1000 meter i ett 19 gradigt vatten.

Idag var det strax över 18 grader men, så ljuvligt. Det blev 1000 meter idag med, härligt att börja dagen med ett bad på morgonen. Så fantastiskt att vi är så många kvinnor som träffas, badar och sedan säger hej då. Nu lägger Pratar kanske inte jag så mycket utan jag lägger tiden på att simma. Idag var det tyngre att simma än i går. trodde aldrig att dom där meterna skulle bli 1000. Jag som simmar dom så lätt var inte alls enkelt idag utan tungt på något sätt.

Kanske berodde det på att jag kände mig stressad av mötena idag. Men nu redan nu är dom gjorda och dagen är min. Vid 11.00 får vi besök då är vi igen fem personer som bor i vårt lilla hus. Nu börjar en ny spännande tid, nya utmaningar, nya saker som måste till och en till liten sparv som ska ha det bra.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.