Rensar och rensar men nu börjar det bli klart.

det får bli ett sent inlägg, för idag har vi varit upptagna. Simmade min km i morse. Lite kyligare i vattnet i dag, kanske var det för att vi var en halv timma tidigare än vanligt.

När jag kom hem, var det en familj som skulle hämta en bokhylla. När bokhyllan var borta var det att fixa till i vardagsrummet, så som jag hade i tanken. En bäddsoffa hämtas i morgon eller på måndag. Just nu står den i carporten och väntar på sin nya ägare. Vi fick i dag en nygammal soffa, som vi ställde in.

Under alla år vi bott i huset har vi aldrig varit nöjda med hur det varit möblerat. Vi har skyllt på rummets utformning men rummet har varit för litet, för alla möbler.

Nu när rummet är klart, är jag jätte nöjd. Så skönt att bli av med bokhyllan, så skönt att det är i ordning.

Vi tömde även källaren idag, en hel täckt släpkärra är full med saker som vi ska slänga. Herre min skapare vilken samlare jag är. Så mycket skräp får man inte samla på sig. Det är sjuk, sjukt mycket grejer som vi slängt.

Ett skrivbord, ett skåp och massor jag säger verkligen massor med saker som vi förvarat i källaren. Men nu är den äntligen tom. Nu får det bli över min döda kropp, att vi ska samla på oss igen. Nu får det vara slut med att spara och lägga undan till bättre tider. Nu räcker det. Så härligt att det börjar bli i ordning i huset igen.

Jag har börjat leka med tanken att jag även ska rensa ut i min garderob men det får bli senare. Jag är inte riktigt där ännu. Lite laster måst jag ha kvar. Men jag vet inte hur länge, vet bara att kroppen inte orkar nu.

Imorgon får jag hoppa badet för bilen är upptagen med att köra till soptippen. Får simma måndag igen. Men denna veckan har jag simma 5 km. Ska försöka mig på att simma sex km nästa vecka. På något konstigt sätt blir det alltid så för mig när jag gör något. Vinterbadet var målsättande, där gick jag i mål hela tiden, varje dag, då jag igen och igen vågade mig på att gå ner i vattnet. Nu känns det som jag på något sätt måste sätta nya mål i badandet. Nya målen får vara att simma länge och långt. Kanske kan ett mål även vara att öka på tempot. Det har jag inte bestämt ännu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook