Att skapa sin dag

Det fick bli att åka tidigt till sjön idag. Vattnet var 17.9 grader och en del vågor. Kallare på land, än i vattnet och idag blev det 1437 meter. Sicken fantastiskt morgon. Har kört slut på kroppen musklerna i kroppen är dova av alla simtag. Så här skönt ska en bra morgon skapas. Den är skapad av mig och den är skapad idag. Många meter blir det ibland. Ibland gillar jag ibland. Tänk att få vakna till med allt detta. Det är fantastiskt.

Igår blev det inte något inlägg. Dagen var en trötthetsdag för oss alla här hemma. Så som vi röjt och röjt här hemma i flera veckor, så vart det dags för en paus igår. Bara pojkarna och maken som jobbade, med att slänga skräp. Jag och lilltösen vi höll oss hemma och bara mös. Jag i soffan sovandes till filmer. Tösabiten hon umgicks mest inne på sitt rum. Klinkandes på sin gitarr och datoriserade. En härligt trött dag, som blev till för att som idag vakna utvilad med energi och fit for fight.

Idag ska det göras ett bankbesök, ordna med bankkort. Svärdottern ville att vi skulle till havet idag men, vi ska passa lilla Alfred på eftermiddagen. Det får bli att vara hemma här. Tänker bjuda på hamburgare ala rådjursvägen idag. Då blir det extra allt. Bacon, ost stekt ägg och på det en liten hamburgare och bröd. Tror vi ska ha klyftpotatis i stället för pommes. Eller så blir det hemgjorda pommes. Nu ska dagen börja här hemma, Ska väcka lillflickan så att dagen kan börja med att göra måsten först. Nummer ett är banken.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller, just nu. ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook