Morgonens första bad är gjort.


En härligt tidig morgon var vid sjön, redan tio minuter över sju. En tysk husbil stod och sov på parkeringen, fast det är en stor skylt om att det är camping förbjuden.

Det gjorde mig lite grinig, inte på honom. Utan på mitt egna samvete, som säger nej det kan jag inte göra. Hade varit drömmen att sova precis vid sjön, gå ner och bada det första jag gör. Men som den regelpolis jag är så finns inte det på min karta.

Simmade 1200 meter idag, passade på att tvätta håret efter simningen. Vilket blivit en ny vana. Håret blir så härligt mjuk av sjövatten och det blir lättare att trassla ut. En helt underbar härlig morgon. Rent ljuvligt att simma så tidigt på morgonen, njuta av stillheten.

Självklart var mina badsystrar med, där vid sjön. En kom samtidigt som mig, hade sin hund med sig. Dom simmade ett kort tag, sa hejdå och åkte hem. Efter det kom de andra morgonpigga badsystrarna. Vi har bestämt att bada tidigare nu, eftersom simskolan snart börjar. En härligt mjuk morgon, en fantastisk morgon där vid sjön. Mina simtag gjorda, nu ska jag och lilltösen åka till havet och bada i några timmar.

Efter det en sväng till Ikea, för att köpa vita plats lådor, som vi ska ha över köksskåpen.
Jag önskar att alla verkligen alla skulle få förmånen att uppleva mina fantastiska härliga morgonar där vi vår badsjö.

Ett paradis på jorden vårt paradis mitt och mina badsystrar.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.