Just nu känslor och tankar.


7.00 var jag i bilen för att ta mina simtag. redan innan klockan var 15 över 7 så bodde jag i vattnet. Simmade idag 1200 meter i ett ljummet vatten. 19.5 grader i vattnet och lite över 15 på land. Idag var simtagen enkla att göra. Simtagen gjordes tillsammans med fågelkvitterier och vågskvalp. Solen lyste upp sjön, det var ett hejdundrande silverskimmer över sjön. Naturens tystnad var fantastiskt, långt långt borta kunde man höra bilar. Men bara som en liten extra slinga till allt det andra. Inget som störde eller var fel.

När man startar upp morgonen som jag gör så blir inget fel, skulle det regna så skulle inte ens det vara fel, utan då hade det varit det rätta. Efter en stund kom några av mina badsystrar, dom simmade sina simtag och morgonen var som vanligt helt fantastiskt. Frågan är om det som vanligt helt fantastiskt kommer att hålla i sig. Jag tror det, för det har varit så i snart ett år. Fast varje morgon är en helt ny morgon, nya saker att upptäcka och uppleva. Där vid sjön blir det aldrig några fel, bara bra saker, bra upplevelser och bra händelser.

Idag ska vi ta en dag utan fara och färde, en dag här hemma i godan ro. Lugn lunk i att bara vara. Lapa lite sol kanske men. det får bli vår dag här hemma. Igår var vi vid en sjö långt inne i skogen där badade mina barnbarn. Vi andra satt och såg på. Fikade och hade trevligt.

Lilltösen börjar komma in i det helt vanliga livet här. Vi är så glada att hon är här. Hon är en del av vårt pussel den lilla biten som innan har fattats.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller, just nu. Fast just nu, utan all historia tror jag inte hade varit som just nu är, utan gårdagen och alla de andra dagarna som är där bakom oss. Hade historian sett annorlunda ut så hade just nu varit annorlunda. Men då hade jag inte vetat om hur det är just nu. Krångliga tankar men ändå tankar. Oj vilket långt avslut det blev.

Ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.