Att göra en bra start på dagen.


Tänk att få uppleva allt det, som bor i min morgon. Jag unnar mig verkligen egentid och må bra tider. Dagen hade varit mera grå, om jag inte tagit tag i min morgon. Njutit av mitt kaffe, tagit på badkläder och åkt i väg till sjön.

När jag kom dit i morse var en av mina badsystrar redan där. Hon hade en tid att passa. När hon kommit dit var det en annan badsyster där och badade med sin hund. Idag fick det bli hårtvätt innan simtagen. Dom där tusen är gjorda och håret är rent. Så underbart ljuvligt att tvätta håret och kroppen där vid sjön. En sådan stor frihet bor det i just de där stunderna. Friheten och närheten till naturen, vattnet och allt som är med morgonen är fantastiskt. det var 19,2 grader i vattnet

På väg hem åkte jag förbi affären för att handla lite till det två flickorna som är i huset nu. Idag blir det bad på deras schema, just nu gör dom go mackor att ta med sig. Själv kommer jag göra en glutenfri gomacka med tomat och basilika. Deras blir något på nybakade frallor. Ibland får man skämma bort lite. Om det nu är att skämma bort.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen den är här först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.