Här kureras på heltid.


Här blev beslutet att vara hemma från badet idag. Jag som skrutit så om att förkyld, det har jag inte varit i vinter. Hm dumt att säga, för då kommer förkylningen som ett brev på posten. Portot är betalat för igår när vi kom hem från vår husbilsresa, blev det att ligga i sängen hela dagen och natten. Under natten låg jag med en halspastill hela natten, så fort den var slut vaknade jag till av hostan.

Känner mig bättre idag, men har en lite mera manlig röst som maken berättade om idag på morgonen. Idag hände det där som inte skulle hända. Jag skulle lägga in tvätt i vår Miele maskin, den som själv doserar tvättmedel. Under de månader jag haft maskinen, har jag tänkt beställa hem tvättmedel. För att ha när det tar slut. Tänkt är inte att göra! Idag när jag skulle lägga i tvätt i maskinen, berättade maskinen att tvättmedlet är slut. Japp, vilket resulterade i att jag försökt beställa från Mieles hemsida. Vilket ännu resulterar i att jag ännu inte ens fått beställa hem tvättmedel. har suttit via Miele appen i två timmar och försökt. Nu nere vid min dator men med samma resultat. Resultat att det inte fungerar. Lite irriterad, för så dyra maskiner så ska dom väl ha råd att fixa till en hemsidan som fungerar. Hmm!! Irriterad är förnamnet och efternamnet. Men skam den som ger sig för tvättmedel ska jag ha får kanske åka ner till GBG och köpa lite kapslar och på fyllning.

Eftersom jag valde att inte bada idag känner jag redan hur varmt det kommer att bli idag. Men dumt att inte vårda om mig och ta hand om förkylningssymtomen. Här får bli en kanna tea, honung och vila med Netflix. Det till trotts att solen lyser på himlen. Det ska inte vara sol på mig idag utan här ska kureras.

Här får bli en gammal bild bara för jag kan.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Gör en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.