En husbilsresedag.


Då är vi på väg med vår Lvl^ bil. Rengjord och ny packad med saker vi behöver men rensad från skräp saker som vi aldrig använder. Bara mina ritsaker som fick vara kvar, fast jag inte ritat så mycket nu. Dom får ligga kvar om i fall att.

Det blir en resa till Ulricehamn för att handla på oss bröd. Men även för att visa lilltösen den fina parken som är där. Där är en lekplats som passar alla åldrar. Stackarn, hon har haft fullt upp dessa veckor och mera kommer det bli. Men är det sommar lov och ledig tid ska man passa på. Det är det vi gör passar på asså. Först va det midsommarfest sedan Liseberg och en dag hemma nu iväg igen. Vi va inte helt överens jag och maken om vad som skulle med i denna resa. Men varför ska vi göra annorlunda nu? Han har så rätt. Klart att hon ska ha med sin dator. Jag har ju min. Nu använder vi den kanske inte till samma saker för jag har min för ett inlägg om dagen. Jag tror hon spelar mest, snackar med kompisar och sånt.

Nåja nog för denna gång vi får se kanske blir det ett inlägg senare eller så blir det inte det.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu öser regnet ner. En bra tid att resa på .

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.