Kattpiss jakt…

Idag sitter jag i sängen och skriver, till rytmen av ett regn på vårt husbilstak. Det är livskvalitet på hög nivå. Kaffet står bredvid mig och mitt fönster vid sängen är öppet så att luften som doftar sommar regn når mig.

Lillflickan sover, i den nerbäddade soffan och maken i sin säng. Ulricehamn är grått men inte tråkigt. Några 100 m utanför ligger sjön och väntar på mig. Ska snart traska ner för att ta ett morgondopp. Igår var det 32 grader här i Ulricehamn. Gick knappt att andas. Bäst var att ligga i sjön.

Vi gick in till stan för att handla vårt glutenfria bröd, då vart det varmt. Det fick bli glass på vägen hem. Det gick att sitta ute fram till halv tolv, utan att frysa. När regnet kom vart det läge att gå in och lägga sig.

Tydligen har dom svårt med änder här på campingen. När vi matat en and som kom förbi gick jag på toa. Då stod det en skyllt om att det pågicks en skyddsjakt på änder. Där stod även att om man hörde skottlossning vid sjön så behövde man inte vara rädd för dåren Putin utan att det var skyddsjakt. Vidare som upplysning stod det att det vart dumt att mata Änderna. Vilket vi då redan gjort.

Vi har ju en stulen katt hemma, eller ett finare ord en lånad katt. Det är grannens katt som kommer förbi allt som oftast. Nu får vi betala för våra synder, av att låna katt. Vi brukar ju vädra vår husbil i bland. Vilket resulterat i att katten även besökt bilen. Detta har resulterat i att det luktat kattkiss. Vilket vi alla vet inte luktar så gott. Vi har skurat tvättat och försökt få bort lukten. Men det har vi inte lyckats med innan.

Igår hittade vi källan till lukten, det vart inte i husbilen. Katten har kissat på vår husbillsmatta. Förhoppningsvis försvinner lukten nu. För husbilsmattan ligger ute och blir sköljd av regnet. Det har regnat mycket så kanske försvinner lukten nu.

Nej, nya möjligheter i denna ännu så nya dag. Det får bli att fånga stunderna här och nu.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller, just nu…

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook