Många mil, bad och en WW 0 poängare.

Idag vaknade jag tidigt. Lite efter femsnåret. Strax efter sju, åkte jag till sjön och badade. Min badsystrar dök upp en efter en. Idag blev det även en för mig ny badsyster med i vårt Badgäng. Tror nog att mina badsystrar kände henne. Men för mig var hon en ny badsyster. Simmade 1300 meter i det ljumna vattnet. När simningen var klar, tvättade jag håret i sjön. Håret blir så fantastiskt mjuk av tvätten i sjön. Efter badet bjöd mina badsystrar på fika. Men idag fick jag tacka nej till fikan. Vi var tvungna att åka till Trollhättan. Bilder på FB säger mig att mina badsystrar hade en mysig fin morgonfika.

I natt fick stora killen här hemma, åka ambulans in till sjukhuset. Vi viste inte om han skulle få vara kvar där eller om vi skulle hämta honom i dag. Men han fick vara kvar, ska få komma hem i morgon. Så imorgon blir det att åka en sväng till sjukhuset igen, för att hämta upp honom. Idag åkte vi ner med dator, laddare och lite kläder så att han kan byta om, i fall han vill. När vi varit hos honom, åkte vi sedan för att handla barnpool till dottern, hennes hade gått sönder. Då passade vi på att handla lite schampon och annat sånt där som finns på Rusta. Det var där dom hade poolen. Dottern hade fixat till en liten kiosk, till lille Alfred vi tänkte vi skulle handla lite av honom då vi ändå skulle dit och lämna poolen. Men han var inte hemma. Han var på biltur med sin pappa. Innan vi lämnade poolen så besökte vi vår äldsta dotter som nyss flyttat. När vi kom hem gjorde jag sallad, det fick bli dagens mat. När det är så här varmt är sallad bra som middagsmat. Har man lite pasta och kyckling i så duger det gott till middag. Idag bakade jag en kaka på morgonen. Barnen här hemma är inte så noga med mina kakbak. För oftast är de sådana där nyttiga saker, utan socker och bara sötad med mogna bananer. Den här gillade dom.

3 bananer

3 ägg

2 dl havregryn

 2 msk kakao

2 tsk bakpulver

som jag vispade till smet med knivarna i mixern. smörj en pajform och lägg i smeten. In med den i ugnen 15 minuter i 180 grader.   1 portion 0 WW poäng

Idag blev ungdomarna inte så besvikna som dom brukar. Dom tyckte den var god. Bästa med den är 0 points ww. Äter man mera en 1 bit, så blir det självklart poäng. Det handlar ju om att jag var tvungen att smörja formen. Lite kokos över den och den såg mera god ut. nog för idag. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook