Motivationslös idag.

14 grader på land idag. 23,3 grader i vattnet. Kändes ljummet och skönt att gå ner i vattnet, slippa snålblåsten. 1100 meter simmade jag idag. Vi var många badsystrar vid sjön. Men jag saknade min nya badsyster. Hon dök inte upp idag, kanske var det för ruggigt för henne eller så vart det bara inte tid till. Vad vet jag. Inte något om det i alla fall.

Vågor på sjön idag, tungt att simma. Men så härligt när det var klart. Idag kändes det som att jag inte skulle orka simma alla meter. När klockan visade på 300 m så kändes det som att det räcker nu. Efter den tanken blev det, en vända till och då blev tanke nummer två att i alla fall simma fyra hundra meter. När dom var gjorde jobbade jag med tanken en vända till, vilket sedan blev 1100 meter.

Känner mig stolt idag över att jag inte gav upp, känner hur motivationen som inte var med idag, fick bli till med självprat och dragkraften av att vara lite trotsig emot mig själv. Där till kom kunskapen om att man behöver inte göra bara när motivationen finns. Utan gör! Då kommer motivationen att flytta in och bli till även om du inte vill….

Idag fick vi besked om att stora grabben fick komma hem igen från sjukhuset. Maken är och hämtar honom nu, jag stannade hemma för att fixa med tvätt och för att blogga redan nu. Nästa vecka åker lilltösen på läger där av är vi hemma, inte ute med husbilen. Hon får vila upp sig inför lägret. Det mulna väder ger mig en hint om att göra jobb här inne idag. Nog för idag ta hand om dig och det som är du. Du just du behövs i den här världen. Bar så du vet. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook