En grå ton behöver Penicillin.


Det är slut-badat för mig på ett tag. Nu är jag inne på Penicillin igen. Igår var jag hos doktorn och fick till mig att sköta om mig lite extra. Väntar på provsvar om det mera än bara penicillin. Men slut badat på ett tag. Jag som varit så okej med att vara höst-vinter-vår och sommar badare. Får hitta på något annat ett tag. Just nu är det mest febernedsättande som blir att hitta på. Vila, äta medicin och vila. Hatar att vara sjuk. Men inget att göra något åt. Det blir säkert bättre. Nu vet jag även varför humöret varit i en väldigt grå ton….sjukdom gör känslorna lite gråare ton.

Idag skiner solen men jag fryser, i morse blev det att följa med till Bup. Sista besöket för våran lill-kille som har blivit för stor att vara där. Nu är det vanliga sjukvården som kommer att gälla. Skönt att det är över, det har varit så krångligt att få kontakt med dom och varit krångligt att få till recept mm. Sköterskan vi pratade med verkade chockad över att han kom i arbetskläder. Hon frågade om han fick lön när han jobbade. Hans svar s klockrent. Ja men det är väl klart. Det är väl därför man jobbar.

Nog för idag. Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu hmm jag sitter här och längtar till sedan när jag mår bättre igen. Lite längre fram i framtiden längtar jag till just nu. Men behöver nog äta penicillin i tre dagar innan det gör verkan.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.