First Camp är inte ett bra alternativ men ibland det enda alternativet.

Här snoras det rejält, som tur är finns det nässpray. Förra veckan hade jag precis lyckats bli av med det slentrian användandet av nässpray. Nu är det min kompis i nöden. Men är det bara detta, så klagar jag inte. Då överlever jag och får gilla själva läget. Det läge jag inte gillar, är att jag är så långt borta ifrån min mamma. Hade jag varit nära så hade det ändå varit långt borta. Eftersom förkylning inte är okej om man ska in på boenden. Lågt borta i att inte veta vad som händer. Hur hon mår. Det känns så konstigt i allt det här. Håller hon sig vid liv för att något måste bli klart. Finns det något som ska till, för att hon ska känna sig färdig. Eller är detta bara ett förspel till det som ska vara de normala i många år? Lilla mamma ska inte behöva ligga där. Hon ska inte behöva vara så hjälplös. Det har bott många tankar i mig sedan i söndags. Så mycket jag kunde gjort annorlunda, så mycket som hade kunnat sett annorlunda ut än det gör nu.

Men nu ser det ut som det gör och jag måste på något sätt förlika mig med det som är. Hur gör man det? Just nu vet jag inte något annat än acceptans. Att acceptera att det är så det är. Jag har varit vaken en stund. Vaknade redan vid fem i morse. Himlen är så olik sig från igår, då var det stålande solsken. I dag ligger det som ett tjockt täcke över himlen av grått. Varmt ute, men så dystert och grått. Idag ska vi åka vidare emot Boden. Vi ska göra ett stopp i Umeå för att titta på husbilar. Nej vi ska inte köpa ny. Det är jag överens om med mig själv. frågan är bara om maken är på samma bana som jag är. Titta kan man göra behöver inte köpa.

Igår när vi skulle boka plats på en camping i Boden hade vi tur, det fanns en plats. När jag beställde fick jag till mig att det skulle kosta 195 kronor extra eftersom det var en bestämd plats. Men vänta nu fick jag svara henne. Jag har inte bestämt, det fanns ju bara en och då fick jag väl ta det som var? Det kan ju inte kosta något extra för jag tar ju vad jag får. Hon sa okej och vi la på. När mailet kom så hade hon ändå lagt på kostnaden på räkningen var på maken ringde upp och bestred detta. Vi får se när vi kommer dit hur det blir. Det vart grymt dyrt ändå att campa i Boden. det kostar 13hundra något för två nätter. First camp är alltid dyrt mycket pengar för ingenting. Den camping vi är på nu är helt okej i priset och helt fantastik. Rent och snyggt, två diskmaskiner två pooler och ett fantastiskt hav. Service andan är grym här. Dessutom kostar det inget vare sig poolerna eller duschar. Många lekplatser och det finns boulebana, frisbeegolf, paddel, samt platser för andra bollsporter. Minigolf, basket korg, och en fantastik strand. 18 grader i vattnet lite kallare här än hemma på Dal. En camping värd att besöka. Den ligger utanför Örnsköldsvik och heter Gullviks havsbad. 720 kronor för två nätter. Dessa är inte knutna till firstcamp där av priset. First camp är alltid dyra och höjer priserna så fort det finns pengar att ta ut. Oftast helt vanliga campingar där skötseln är mindre bra. Igår när vi ringde för att boka så kostade det 100 kr extra för att vi ringde, 195 för att det var en bestämd plats. fast vi fick den enda som fanns. När jag frågade hur stor poolen var så visste dom inte. Dom visste inte heller om platsen som fanns var en plats för husbilar. Nog för idag.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller Just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook