Iron Maiden dom gjorde det som skulle göras och lite till.


Redan i går kväll var jag glad, då jag bestämde mig för att åka. Tre års väntan på bandet som kan det där med konsert. 3 år är en lång väntan, på att se dom. Det är en lång väntan. Vilken show, att Bruce Dickinsons röst fortfarande är där den är.

Det ända jag har att klaga på är publiken, publiken var tam. Dom kan inte det där med att festa loss framför scenen. Det är inte som förr. Nu är jag en i publiken, det får allt innefatta mig själv med. Men lite ont i halsen, fick prata upp mig i dag på morgonen. Men visst kunde vi bättre då när det begav sig. Då hela publiken hoppade så att marken gungade. Igår var det mera som att alla var där för att höra någon tala. Inte alls som då när bandet var i sina unga år.

Men no blame on Iron Maiden utan al blame om publiken. Det är klart alla dessa människor var inte ens födda, då det begav sig. Ni unga borde varit där ner och hoppat, haft händerna i luften hela tiden. Vi över 50 har en ursäkt att sitta på läktaren. Jag tror det hade varit mera hopp, armar i luften, gap och klappande om vi till åren komna hade vart där ner framför scenen.

Men Maiden dom levererade i massor. Dom vet det där med att underhålla en publik. Vissa stunder var det som då, då för länge sedan. Det enda som inte var som då var hoppen, som Bruce brukade göra. Flygarmössan var på, Eddie på scenen flera gånger. Det bästa av allt. Det var när han tog den svenska flaggan, då bodde det så mycket kärlek i luften , att den borde stoppat alla krig på en gång. Maiden älskar Göteborg, Göteborg älskar Maiden. Dessa till åren komna herrar var verkligen grymma. Dom vet vad dom ska göra, dom vet hur man levererar dom kan det där med musik.

Jag är verkligen glad över att jag tog en paus från allt vad som hänt den sista veckan. Så glad över att jag tog beslutet, glömma för en stund välja glädje och upplevelse för en stund. Sorgen gjorde mindre ont och det blev en stund av lycka.

Det första förbandet var bra, Jag brukar gilla Dregen som spelade som andra band, i The Helicopters Men igår tyckte jag han var rätt tam. Synd, för dom hade kunnat leverera mera. I alla fall Dregen kan det där med att vara rockstjärna. Det visade han Backyards Babys då jag såg dom. Men som alltid, jag är inte där för att se förbanden utan för Maiden, the Iron Maiden dom är verkligen kungar när dom står på scenen. Tack Maiden för en trevlig häftig helt underbar kväll igår, ni var grymma på att gör det ni gör. Ni vet hur en publik ska underhållas. Synd bara att publiken inte viste det. Vi hade kunnat göra mycket mera, mycket bättre och var rätt så tama, tyvärr.

Nog om det Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.