Vi har kollat in lite husbilar idag.

Ett lite senare inlägg. Jobbade i morse när jag kom hem vart det att åka till dottern för att hon skulle färga håret på lilltösen. Ja den där tonårstiden vad man håller på. Själv gjorde jag sånt men min blonda hår blev allt mer blont under min tonårsperiod. Denna lilla tösabit blev svart hårig. Så nu ser hon ut som alla andra tjejer i sin ålder.

När hårfärgandet vart klart, vart det att åka hem för att laga mat. Raggmunk, bacon och lite blodpudding. Mums va gott det var Raggmunken stekte jag från färdigköpt smet från Lindahls. Guda god men, tyvärr vart med vetestärkelse i så jag smakade bara, för gluten är inte sådant jag äter. Ska prova att göra egna raggmunkar utan gluten.

När maten vart intagen blev det en tur till Fritidscenter i Trollhättan. Maken hade kollat in en Husbil på nätet. En Bustner, Vi gillar Bustner. Bilen vi tittade på var fin, men några år äldre än den vi har. Ingen lyx som syntes, Ingen myskänsla. Sängen var fel för oss. Lite dyr och den hade gått lite längre, än vår bil. Nej, det var inget för oss men, det fanns en taksäng och det vill vi igen ha. Vi vill ju att tösa-biten ska känna, att här är hennes kryp in. Men lägga en två hundra tusen bara för det, är lite mycket tyckte vi.

När vi åkte ifrån affären, gjorde vi en överenskommelse. Vi ska inte frångå våra krav, bara för att vi ska ha en tak-säng. Vi vill ha Queen bed eller lång-bädd, och vi vill ha lull lull, LullLull med stort L. Mysfaktorn ska finnas. Jag vill ha plats för min dator. Det ska gå att gå upp sitta i fåtölj eller soffgrupp på morgonen för mitt morgonkaffe. Gott om plats för mig att blogga i husbilen. Dessutom ska den vara nyare, än den vi har. När vi gjort vår överenskommelse kom vi framtill att LVL^, som vi kallar vår bil. Den husbil vi har idag, passar oss som handen i handsken. Fast utan tak-sängen. Vidare tankar är att om något eller några år, kommer inte lilltösen vilja åka med oss. Då passar vår husbil oss perfekt. Det gör den idag också, vi har varit ute en del och ingen av oss har klagat på att den är liten. Nej, det blev ingen ny husbil för oss idag. Utan vi har en bra, fin bil som vi är helnöjda med.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Soff-häng eller soff-slummer en stund.

Imorgon är en ledig dag fast vi ska göra ett skolbesök och lite annat här hemma.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook