Minuspoäng på minus men det blir ändå inte plus inte här inte.


Idag kom vi hem tidigt. Det vart att städa kylen ala på riktigt riktigt. Räkor som vi hade ställt fram för att tinas och sedan ställt in i kylen. Gjorde en väldigt dålig doft. Så illa så vi inte ens vågade smaka på dom. Kylen verkligen stank av doften. Det vart bara att plocka bort allt och diska. Men så fin den blev av lite vatten och diskmedel. Packat upp allt och haft ledig tid. Vart och slängt våra sopor på återvinningen så klart gick vi dit. Ett sätt att bidra till miljön. Igår skulle vi spela minigolf med Alfred och hans familj. Men när Maken gick för att hämta ut klubbor så hade dom stängt en minut innan. Han försökte visa genom fönstret vad han ville men nej det skulle inte bli någon golf.

Dottern och jag skulle göra ett försök att få tag på golfklubbor. Då det låg golfklubbor på utsidan, lånade vi dom. Dom bara låg där och vi var ganska så griniga på att en minut efter åtta, inte fick den hjälp vi ville ha. Ännu en minuspoäng hos mig som redan innan inte riktigt tycker att just den campingen är bra. Det enda som är bra med den är närheten till hemma. Närheten till hemma är ändå en fem mil.

Imorgon kommer dom som ska sätta igång bergvärmen här hemma. Om en månad blir det även kamin installation. Det ska bli skönt när allt sådant är klart och vi igen bara kan bo.

Ett kort inlägg, jag är trött och har börjat på en ny tröja att sticka och jag är nyfiken på hur färgerna ska bli som stickat. Nu ligger den första tröjan klar och väntar på sin lilla ägare. Det är Emilia som ska få tröjan. Nästa tänker jag ska bli till Alfred, sedan blir det en till Lille Hugo. Fast den jag stickar nu känner jag mera som Emilia färger så jag har varit inne och beställt annat garn på internet. Kanske får hon två tröjor det får vi se.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.