En morgonbad är aldrig fel.

Här bankas, sågas och låter det. Killarna som ska byta vår pelletspanna till Bergvärme har äntligen anlänt. Nu är vi på g. Det var tur att jag frågade om vattnet om de skulle stänga av det. För det skulle dom och jag hann med att samla på mig lite vatten. När det var klart åkte jag äntligen till sjön.

Äntligen fick jag träffa mina badsystrar igen. Min allra finaste syster hon som började bada när jag började var också med vid badet. Jag fick dela lite tankar med henne och när man delar tankar med henne så blir man normal. Hennes tankar ger mig igenkänning och men jag är helt okej. Så härligt att träffa henne. Nu var det inte så att det inte var härligt att träffa dom andra, för det var det verkligen. Det var så mysigt att simma runt där i sjön och höra snattret. Höra alla mjuka ord som mina badsystrar är bäst på att sprida.

Idag när jag kom till sjön var det en husbil på plats. Först va tanken nej jag som hade tänkt att hoppa över bikinin. Sedan blev det hm, strunt samma jag badar utan ändå. Tänkt och gjort, tvålade in mig där i sjön så nu är jag hel och ren, hel inne i själen och ren på kroppen. Nu vart det ju inte så att jag var smutsig innan för precis innan jag gick och la mig så duschade jag. Det blir en annan mjukhet i huden att tvätta sig i sjön. Vattnet var varmt 20.3 grader 12,5 på land. Det var så härligt att simma där i sjön, allt var så vackert. När jag skulle gå upp kom husbilsfolket ner till sjön. De frågade om vi hade något emot om de badade nakna. Jag passade på att gå upp när dom var i vattnet.

En härligt fin morgon, en härligt fin morgon där allt är i sin ordning i alla fall just nu. En fin morgon där jag på något sätt fick en helt vanlig underbar morgon. Nu ska jag bara klara av resten av dagen.

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen vet vi inget om. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook