Bad idag….


Idag hände det äntligen. Lite kallt tyckte jag allt att det var, men fötterna i vattnet och någon minut att vänja kroppen. Sedan var jag där, i vattnet kroppen njöt av fulla drag. Fulla drag varför säger man så eller kan man säga så? Hmm… i alla fall säger jag så. Min webbplats har legat ner i två dagar det där fördjordade SSL inställningarna, var inte gjorda men nu är det klart för ett år framåt. Lite dyrt med tanke på att jag lägger pengar på hemsida och på mitt namn Malix.se. Då tycker jag SSL borde ingå. Men Nu är det betalt för ett år framåt 29 EUR kostade det. Det finns allt dyrare än det jag har så jag får vara nöjd.

Det blev då bad för mig idag, bad tillsammans med mina badsystrar. Även om jag höll mig för mig själv. Jag hostar ännu, vill inte smitta om det skulle vara så. Nu är det ju över en vecka sedan covid testet så smitta gör jag inte. Men jag vill ändå inte, om det nu fanns en tusendels risk. Det var härligt där vid sjön så vackert. Två av mina badsystrar simmade ut mot ön som ligger mitt i sjön. Jag hade kunnat hänga med men så pigg är inte kroppen ännu. Jag blev trött av bara några få simtag. så det blev att jag simmade 300 meter det får duga för idag. 17.2 grader i vattnet var det. svalkande till och med lite kyligt, då jag gick ner i vattnet. Men kommer vattnet bara över magen så är det lugnt. Tacksamhet till mig själv att jag verkligen åkte iväg. gick meterna till vattnet och gick i vattnet. Nästa gång mina systrar ska simma mot ön. Då hoppas jag att jag är så pigg att jag orkar simma med dom.

Nu vill det till att jag får tag i min chef för jag behöver ett intyg som ska skrivas. Blir inte det klart så blir det inte någon ersättning för mig denna månad. Vilket är dumt. Just nu är jag tjänstledig och ska vara ett tag. Detta för att allt ska fungera här hemma. Känns just nu som det är lite mycket här hemma. möten ska till och papper ska skickas. Men ett blogg inlägg hinns ju med.

Ha en härligt fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Just nu gäller. Just nu.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen vet vi inget om. Just nu gäller.
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.