Energimärkning?

Idag fick det bli ett senare inlägg. Hade möte i dag på morgonen. Därefter cykla jag till affären för att handla till dagens gryta. Dagens gryta var kycklinggryta till stora sonens stora förtjusning. Stora sonen äter inte så mycket olika saker. Utan det är att laga soppa, gryta, tacos eller köttfärssås. Vi brukar laga mycket när vi gör sådan mat som han gillar så värmer han i Micro dagar då vi lagar annan mat. Idag vart han riktigt glad och var hjälpsam i köket. Idag behövde jag hjälp för idag gick diskmaskinen sönder. Här har vi fått diska förhand. Maken kollar just nu efter vår nya diskmaskin. Jag som gillar Miele lär inte få min vilja igenom denna gången. Nu ska vi köpa ett billigare märke. Den maskin som idag gått sönder har vi haft i 17 år, det är en Miele. Men nu har han sagt till om pension. Nu gav han upp.

Vi får se vad det blir för maskin idag. Men det där med Energiförbrukningen är viktigt. Så här kollar vi energiförbrukning. Vill man ha A är maskinerna dyra, då kostar dom en 20 tusen. Kanske får vi nöja oss med D.

Men just nu är vi utan diskmaskin, nu tycker jag det är ganska så mysigt att diska för hand så vem vet kanske ska vi låta bli att köpa diskmaskin och jag gör jobbet själv. Fast det bli jobbigt de gånger jag jobbar dygn för jag misstänker att ingen kommer diska under tiden jag är på jobbet.

Idag när jag var i affären träffade jag två av mina badsystrar. Först var det lite svårt att placera dom men då jag hörde dom prata så kände jag att det var vid badet dom hörde hemma. Nu träffar jag ju mina badsystrar vid badet annars då i morgonrockar. Kanske inte så konstigt att jag inte kunde placera dom först då dom hade vanliga kläder och lite mera i ordning gjorda än vi är när vi badar.

Här hemma diskuterar vi valet och hur vi ska rösta. I år är det svårt, lillgrabben röstar för första gången i år. Han tar det på riktigt allvar. Han skaffar sig information och diskuterar nästa varje dag. Jag gillar att han tar det på så stort allvar. Han är riktigt insatt i de olika partierna. Idag när jag var i skolan så frågade kvinnan jag träffade, hur det gått för honom nu i gymnasiet. Det kändes så roligt att få berätta hur bra allt fungerar för honom.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen vet vi inget om. Just nu gäller.
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook