Aktier är spännande …


Just nu är det bra att köpa men inte sälja. Det kan bli stora vinster fram över…..

Höstens alla vackra färger har kommit till Färgelanda. Idag på väg till badet såg jag alla brandgula, gula, röda löv på träden. Himla stormade vackert och där vid sjön visade sig molnen göra ett skådespel som inte går att beskriva. Blev helt tagen av bilden som naturen visade mig idag. Var tvungen att stå still bara iaktta och njuta. Det kyliga vattnet var kyligt men det gick att simma i. 13,3 grader när jag kom upp ur badet efter 10 minuter, blev kroppen alldeles varm. Full av energi och allt kändes så enkelt. Nu är tiden för att träna meditation i badet snart är det ett måste för att ens våga sänka ner kroppen i sjön. Idag pratade vi servetter igen. Nu har min andra badsyster kommit igång. Jag berättade att jag hade gått lös på garderoben med att hitta tyger. Här är ajöss till många klänningar som idag istället får bli servetter. Många i sommarfärger som kommer pryda vårt bord när jag dukar.

Kollade in nyheterna igår, Svenskarna är oroliga för ekonomin. Jag med för den delen men så satt jag här och tänkte. Vad är det som är annorlunda nu från då? Inte så mycket, elräkningen kommer att bli dyr bensinen har varit dyrare länge. Men då på 80-90 talet vart det inte så kul att tanka bilen då heller lönen var mindre och pengarna hade svårt att räcka till då med. Jag får inte oroa mig innan faktum är och när faktum är så löser man det då. Det är så dumt att oroa sig innan, då blir det oro två gånger i stället för den gången då man ska oroa sig. Nu utesluter inte dom tankarna att man kan göra saker i vardagen innan den stora oron kommer. Men kan vara smart och dra in på sådant man inte behöver. Den där överkursen som inte ens är guldkant utan en gammal vana.

Jag har hittat en nygammal lite rolig sak, att roa mig med under dagarna. Aktier oj, vad kul det är att följa. Jag köpte mycket sådant för länge sedan. Nu har jag hittat dit igen. Nu går väl inte affärerna så bra, just nu. Men jag tänker is i magen och vänta ut. Maken tjänade runt en 500ing igår, på bara några minuter. Själv ligger jag back en så där 400 just nu. Det kan vända och kommer att vända. Det är roligt att sitta och titta på, hur aktierna går upp och går ner. När dom går upp sitter jag här och säger till mig själv vänta, dom är inte uppe fullt än. Sedan sitter jag och känner ojdå hmm dumt, skulle sålt. Sedan är dt bara att vänta på nästa svängning. Jag tänker att det är nu, man ska köpa. Nu när det går ner då kan det bli en hacka, mellan varven. Nu leker jag bara med pengar som innan varit fonder, som inte heller gick så bra det sista. Så det är pengar som jag har lite över. Det är riktigt roligt och spännande. Nu är jag absolut ingen finans haj utan en simpel låstas aktie köpare. Köper för små pengar. Men kan placera ut dom flera gånger om dagen.

Nog för nu.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen visar sig först i morgon.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen vet vi inget om. Just nu gäller.
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.