Sir Fräs han kan jama med.

Lilla Sir fräs, han har varit vaken mesta delen av natten. Även maken har varit vaken under Sir Fräs jamande. Maken han sov med sina hörselkåpor på sig, för att inte höra Sir Fräs jamandes. Men när jag vakande i morse fick jag nyhetsrapporten från maken. Sir Fräs han har ätit under natten. Jo då han har äntligen smakat på maten. Inte fin maten den skippade han. Men fulmaten den åt han glupskt. Nu vill ju jag att han ska äta finmaten så han blir stor och stark. Men jag nöjer mig med fulmaten. Sir Fräs skulle även kunna heta Jamis. För oj vad han låter. I natt fick maken upp han i min säng men han valde att hoppa ner med ens. Lilla plutten är så rädd. Men han har ätit och jag är nöjd. Han visade även att det där med Kattlåda det är hans grej. Har tömt den två gånger detta dygn.

Idag vart jag tvungen att lämna katten en stund för att åka till badet. Innan jag åkte så jamade han. Mitt hjärta gjorde ont när jag stängde dörren. Men jag ville så gärna bada. 3 grader ute och dimma. 12,3 grader i vattnet. simmade 50 meter och låg och flöt en stund. Njöt av kylan och den magiska dimman. En härlig morgon, där glädje besked om att katten äntligen hade ätit, och där jag fick till det där med badet.

Den ny gamla känslan i badande är just nu, att bara ta stegen ut i sjön. Ett två tre, stå där och andas, några steg till andas och sedan ner med kroppen i sjön.

Har inte hjärta att sitta här och skriva mera vill kolla till katten igen. SÅ det här får duga för idag. Hurra för att maten duger för katten. En seger värd att fira.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook