Det blev ett litet bad idag….


Bad idag? Yes, vet inte hur många grader det var men kallt va det kanske runt 10. Sjön var stilla och färgerna på träden otroligt vackra. Gult i alla nyanser av gult till brunt. Många badsystrar var det och idag blev det bad under tystnad. Eftersom det inte regnade ute, valde jag att byta om vid bänken utanför badstugan. Eftersom jag inte badat på några dagar kändes det extra kyligt, både då jag tog av morgonrocken och när jag tog stegen ut i sjön. Kallt jo riktigt kallt. Men så härligt. 4,35 minuter badade jag och pulsen var på 90. Kroppen har vant sig vid att jag badar. Pulsen rusar inte upp som den gjorde i början. Nu när jag inte badar så länge har jag inte så svårt att få upp värmen i kroppen igen.

Här har vi haft en fin helg fast vi inte varit ute med vår husbil. Vi har haft gäster här hemma som åt middag. Trots stöket här hemma verkade dom trivas. Igår åkte jag och maken till Ikea och köpte ljus och en torkställning till vårt pannrum. Jag har två tvättmaskiner och det är svårt att få den torkställningen vi hade att räcka till all tvätt. Maken hämtade tyger som jag beställt hos Ohlssons Tyger över nätet. Nu ska jag börja sy Julservetter som vi ska ha under December. Det börjar bli mycket servetter nu. Men det behövs för nu har familjen börjat använda även tygservetterna. Det är enkelt att sy dom och ett roligt görandet. Roligt att ha många olika servetter så jag kan byta mönster och färger som lyser upp dagen.

Nog för idag ha en fin måndag. Nästa vecka då kommer den där Besiktningsmannen som ska säga nu kan jag elda i den fina Kaminen. Som jag längtar tills dess.

Lev idag just nu Igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.