En helt underbar morgon frostigt vacker.

Idag blev det ett bad, det var -1,5 grader ute. Tempen som min badsyster hade med sa ändå till trotts de minusgrader som var ute så var sjön över tio grader. Vyn idag var magisk, sjön rök och visade på ett trolskt uttryck. När jag anlände till sjön var det två stycken fotografer där som tog kort. Men dom avvek när jag kom dit. Canada gässen flög över mig och ropade i kör Hejdå vi ses om några månader. Jag bytte om ute idag, det var så vackert där vid min lilla plats för ombyte.

Det var min badmentor som fotograferade. Hon är sådan duktig fotograf. Hon lyckas fånga uttryck som jag oavsett, hur jag anstränger mig inte får fram. Men nu är inte foto min grej. Tyvärr vet jag inte riktig vad som är min grej. Saker jag tycker om att göra gör jag i perioder, Ibland målar jag och ibland skriver jag ibland sticker eller syr jag Just nu gör jag allt utan det där med målandet.

Det gjorde nästan ont i kroppen att gå ner i vattnet idag. Men när jag väl var i kändes kylan behaglig. Underbart vackert att stå där i sjön, och titta på allt det vackra denna fina morgon. Allt blir så stilla i kroppen när jag står där i vattnet. Hela jag fylls av lugn, kroppen saktar ner tillsammans med tankarna. När jag gick upp ur vattnet flyttade värmen in i kroppen. Men händerna frös, kylan bet sig fast i fingrarna. Nu är det dags att ha vantar på när jag åker till sjön, på med vanterna när badet är klart, då badvantarna åker av. Badade i tre minuter idag det fick räcka. Kylan blir inte så påtaglig under dagen när baden är kortare.

Min mentors foto.

Nåja några kort lyckades jag också ta. Jag önskar att alla kunde uppleva just de här morgonstunderna dom gör något med själen.

Katti-fnatten har katt ryck hela dagarna och han gillar inte när man kollar sin mobil. Då vill han krypa upp i knät så att man slutar. När man inte har mobilen ligger han bredvid. Han är en konstig katt. När jag stickar vill han gärna hjälpa till. Det blir lite svårt att sticka då.

Nu har jag annat att göra, svårt att logga in på Aktie appen tyvärr det har blivit ett morgonnöje att kolla in aktierna sälja några och köpa nya.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook