Dottern är halloween kreativ.

Idag är katten med och bloggar. Han sitter och granskar alla bokstäver som trillar in på skärmen. Ibland gör han utfall emot pekaren. Det är bra att ha en hjälpreda med i detta lustfyllda jobb. Fast ibland lite irriterande när han nästan välter skärmen. Men han är så söt att det är svårt att vara irriterad mera än några sekunder. Han har försökt sig på att smaka på kaffet men inget för honom säger han. Bad idag eller ????

Jodå idag blev det bad igen. Morgonen var mörk men min kamera är för bra för att ge det riktiga dova gråheten. Idag var vi 6 badsystrar som träffades. 10,4 grader i vattnet. 4 minuter i vattnet räckte.

En av mina badsystrar har ramlat och brutit lårbenshalsen. Har blivit opererad igår. tydligen fick hon ligga hela tisdagen och vänta på operation. Måste ha gjort jätte ont att ligga där på sjukhuset och vänta på något sådant. Jag trodde det skedde med en gång. Men det fanns inte någon läkare på plats vilket gjorde väntan. Hur har sjukvården blivit? Läkarna är ute på uthyrningsjobb, det gör att v vår vanliga sjukvård haltar. Skamligt, är ett ord som passar tycker jag.

Katten tröttnade på att jaga bokstäverna på skärmen. Nu jagar han istället min fingrar när dom dansar på tangentbordets tangenter.

I helgen får lillflickan besök av sin kamrat från Stockholm. Vi ska hämta kamraten på Landvetter och hon ska vara här hela veckan. Två små tjejer som kommer att sitta och snattra hela veckan, lär det bli. Här får lagas mat till en till, jag misstänker starkt att jag lär på prata med tjejerna om att lite ordning får det allt vara på rummet. Tror även det blir lite om att nu är det dags att sova mm. Men det är bara roligt. Ska bli kul att ha den lilla tösabiten här.

Vad beträffar bad i helgen så vet jag inte, kanske åker vi ut med husbilen. Lille Alfred ska vara här och sova över lördag till söndag. Han mamma och pappa ska ha Halloween fest. Dottern och hennes kompis har gjort dockor dag ut och dag in för festen. Men dom är så skrämmande så lille Alfred, han är rädd för dom. Dockorna får bo hos kompisen, för att Alfred ska må bra. Jag hade också blivit rädd för dom här. Men kreativa det är dom allt dottern och hennes kompis.

Nog för skrämsel för idag. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook