Eko som Dollarstore fast större.

God middag. Idag lämnade några av oss huset tidigt. En lång väg ner till Landvetter flygplats blev till. Där av ett senare inlägg idag. Jag saknade min stund på morgonen med blogg och kaffe. Men ibland måste man göra annat. På morgonen hade jag gjort mackor till tjejerna, detta för att dom gärna äter frukost lite senare. Ett stop i Ljungskiles för att tanka på drickor och kaffe. På flygplatsen fick vi till oss att om vi skulle vara ledsagare, så skulle det kosta 600 kronor per person. Vilket jag inte var villig att betala. Det fick bli att be om hjälp, av vänlig personal. Vilket var bra så att lillflickan fick den hjälp, hon skulle kunna behöva. När lillflickan var lämnad, så blev hemfärd. Fast via en ny butik på Överby i Trollhättan. Butiken heter Eko. Idag vart det fel dag! I Gatan vad folk som hade samma tankar som vi hade. Galet mycket folk, men vi tog oss igenom affären och det fanns massvis verkligen massvis med grejer att shoppa. Men vi shoppade smått. En likadant butik som dollarstore, tänker jag att Eko var. Där efter åkte vi till djuraffär, för att vi hade tänkt köpa klätter-sak till lilla Findus. Men den vi hittade var på tok för dyr. 3000 kronor för en leksak till katten tykte vi var lite väl mycket. Det blir att shoppa på Amason i stället. Efter det blev det Willys och lite småshopping.

Nu är vi äntligen hemma, upp packade och klara, efter inhandlandet. Spisen iordninggjord för dagens eldande. Rutan putsad och ved en brinner fint. Bloggen startad och maten är i ugnen. Maken lagade maten idag. Jag får paus från matlagning, idag med. Fast jag tror det blir att koka, en ny gryta med risgrynsgröt. För den jag kokade igår, är redan slut. Men det kan duga med att koka i morgon bitti, innan alla andra vaknar. Då får dom nykokt gröt till frukost det måste ju vara godare än gårdagens gröt.

Min fötter, ben värker fortfarande. Nu känner jag att det är dumt, att inte jag redan varit hos doktorn, för snart står jag inte ut. Det första jag gör på måndag morgon, är att ringa vårdcentralen. Jag trodde jag hade ont innan idag, men det var som små sten jämfört med idag. Nu gör det på riktigt ont, även när jag inte står eller går. Vad i fult ord är det som gör så fult ord ont. Jag har inte gjort något särskilt. En vecka med ont och inte bli mindre, det är för mig ett mysterium. Det borde bli bättre. Nå nog klagat från mig. Jag får skylla mig själv, att jag inte ringde och bokade tid redan i går.

Ha en fin eftermiddag och lördag kväll. Ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook