Svansång och värkarbete.

God morgon, idag hälsade ett 20 tal svanar mig god morgon. Det blev en riktigt god morgon. Dom låg på andra sidan av viken i sjön. Efter en liten stund reste sig några svanar mot sjön. Vingslagen hördes när vingarna slog mot vattnet. När de första rest sig mot himlen följde resten med. Det lät mera än när barn leker i vattnet på sommaren. Jag tror svanarna gav sig av, för att lämna vårt land. Så vackert och rent av musik, där i tystnaden med svanar och deras vingslag emot vattnet. Jo, det blev ett bad idag. Känslan när kroppen var nere i vattnet var underbar. All värk försvann och kroppen kändes som vanligt där i vattnet. 6 minuter i sjön och värken har avtagit. Nu är inte vattnet hela medicinen utan innan jag åkte tog jag två Alvedon och en Ipren. Dom gjorde nog sitt till att värken avtog vattnet och kylan tog bort den sista udden av allt det onda. Sju badande kvinnor var vi idag. 9, 7 grader i vattnet.

Doktorn sa i går att jag absolut ska fortsätta bada mina bad. Det kan hjälpa till att få bort värken. Det gjorde mig glad och gjorde att jag tog mig till badet idag.

En vacker morgon blev det idag. En dimmig grå vacker morgon med svan sång och vingslag. Nu är elden tänd i kaminen och jag försöker få tillbaka min kroppsvärme. I dag blir det att vänta in samtal från sjukgymnasten. Lite mat ska till och jag tror att det finns en hel hög av servetter att stryka. Sy ska hinnas med fick klart för mig igår av min väninna som var här på fika att det är två veckor till jul. Servetter servetter ska till att göras. Dom har bara legat där och inväntat deadline. Nu är den där och jag har att göra servetter så dom är klara till advent.

En ny gryta med Julgröt ska kokas här äter dom gröt som ett helt kompani. Jag gillar att dom gillar och kokar gröt allt som oftast. frågan är bara om de kommer att äta gröt när det är gröttiden Julafton eller om det är då jag får göra min lilla risgrynspudding. Det tycker jag är gott risgrynspudding med saffran i. det ser jag framemot.

Nog för nu, nu blir det att ha lite koll på Aktierna för vissa går uppåt idag blir det sälj tänker jag. Men även ett litet köp för imorgon är det rapport på ett företag som ligger mig varmt om hjärtat. Idag blir det mera köp där.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook