Hur betalar man på Amazon?

något saknas mig och det är badet. Men morgonen har gått åt ändå. Frukosten är intagen, ansiktet är i ordning gjort för en gång skull. Farligt att vara hemma, jag chanserar. Går här hemma i bekväma fula t-shirtar, osminkad och är mest bara bekväm av mig. Men gudarna ska veta att det faktiskt är ganska så skönt att bara vara. Det var så här gud skapade mig, så här ser jag ut och jag får bara gilla läget grej. Men idag blev det lite smink i ansiktet. ska iväg till sjukgymnasten i VBG. Vem vet kanske blir det en tur i stan. Det beror på hur kroppen mår efter besöket hos sjukgymnasten.

Igår var jag och köpte råmjölk. Alldeles färsk, den var fortfarande varm när jag hämtade den. När jag kom hem, var jag tvungen att sila den. Det gjorde jag med en nät-sil och en kökshandduk. För att vara på den säkra sidan, silade jag den två gånger. Därefter hällde jag i några liter av mjölken i en ugnsform. Lite socker, kanel och kardemumma kärnor i, in i ugnen 150 grader och simsalabim så blev det en Kalvdans. Stod nog inne lite över en och en halv timma. God, jo jag tackar ja. Den smakade utsökt. Blundade för WW poängen för Kalvdans det är så gott att man bara måste. Har en del mjölk kvar och har tänkt att baka Lussekatter av mjölken som blir kvar. Fast en kalvdans till ska det bli, innan det blir bak av det.

Katten fick en ny leksak igår. Ett klätterträd med gömmor och hyllor på. Han var som en kung när han höll till där. Den uppskattade han. Han har flertalet gånger, även idag varit och lekt i sin klättergrej. Vi köpte den på Amazon för en vecka sedan. Nu är bara problemet att betala den. Vet bara inte hur man gör eller har jag betalat den redan vid beställningen? Det har jag glömt. Har försökt klura ut hur man gör under morgonen men får fortsätta att forska i ämnet. Den var 2000 kronor billigare än dom vi tittat på i djuraffärer. Lite smartare än dom vi sett innan och leveransen bara en vecka. Nu ska jag bara komma på hur man betalar den för jag tror inte klarna va inblandat. Minns inte om jag betalde med kortet. Är det någon som vet hur man gör så tar jag tacksamt emot råd i ämnet.

Ska snart iväg så inlägget blir kort.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook