Sockerdrickans känslor …

Nu kan dagen börja! Den har redan börjat och den började bra. Riktigt bra. På riktigt bra. Livet är härligt ska vara härligt och är det inte det då är det något man gör fel. Kanske gör man inte fel utan något är fel. Idag började min dag som alltid. Som alltid är kaffe i soffan. Där satt jag och njöt av att idag blir det bad. Idag blir det bad för mig. En av mina badsystrar kom för att hämta mig. Eftersom jag äter starka mediciner så vågar jag inte köra bil. En av mina badsystrar var så oerhört snäll och kom och hämtade mig. Idag blev det bad! Sockerdrickskänslan infann sig i kroppen och just nu är allt bara härligt. Trotts medicinen som bor i kroppen. Frusenheten har infunnit sig men just nu är det bara en skön känsla.

När jag sa att jag skulle swissa henne bensin pengar, då sa hon nej. Hon hade önskningar om att köpa en tavla. Köpa en tavla hmm. Hon ska få en tavla jag har så många. Jag ska välja ut en tavla som är hon. Redan i bilen viste jag vilken tavla som var hennes. Den ska plockas ner från väggen och packas in.

Jag hade med mig kalvdans till en av mina badsystrar. Hon blev glad när hon fick den. Det gjorde mig glad. Vattnet var kallt men härligt. Tre steg ut vänta någon sekund, tre steg till och några extra steg stanna njuta och sedan ut på djupet ner med axlarna i vattnet och där infann sig sockerdrickan i kroppen. Kroppen bubblade av endorfiner. Tempen visade på nio komma en grad. Ca 4 minuter i vattnet stegen upp och värmen visade sig i kroppen jag sträckte ut mina armar där på land, just då kändes det som att jag omfamnade livet i sig. stunden där vid sjön blev en helig stund där allt bara var så bra.

Hem igen, göra kaffe, ner i källaren fixa till kaminen, starta dator. Skriva blogg, dagen kan inte bli fel. Idag blir det sjukgymnast besök. Frågan är bara hur jag ska ta mig dit. Men jag får gå, köra bil vågar jag inte. Men först ska jag sitta här nere i källaren och mysa av kaminvärmen och njuta av min morgon. Kolla in aktierna och se vad dom säger. Dom har pratat strunt igår. Rött över allt men idag blinkar det igen blått, jag gillar blått. Det säger mig att det är lite mera värde i mina aktier.

Ha en underbar dag, njut i stunderna där det bor ljusglimtar. Det är dom glimtarna som gör livet värt att leva.

Ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu gäller!

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook