Kvällsinlägg.


Idag får det bli ett kvällsinlägg. Har spenderat morgon och dag hos min son. Han har Lunginflammation som är på tillbaka gång. Lillpojken som är mera vild än tam var hemma, för att dagis var stängt. Sonen är fortfarande lite trött efter infektionen så jag var där för att stötta upp. Hm dumt val för jag har ju lite svårt att röra mig. Men jag stod och stekte pannkakor. Hjälpte till att hänga tvätt när sonen plockade ut den från tvättmaskinen. Att stå upprätt funkar ju. Har börjat titta på olika skrivbord som man kan höja. Handlar om små kronor om det ska vara elektriskt eller manuellt. Ska jag tänka el smart är det utan el jag ska ha. Men om jag ska tänka ont i ryggen svårt att böja mig så kanske det ändå ska vara eldrivet. Min miljösmart tanke har svårt att välja. Därför har jag inte beställt något ännu. Funderar på om jag skulle kunna bygga något, av sådant vi har hemma men det verkar inte heller fungera. Ett höj och sänkbart gör även att jag skulle behöva en skrivbords hurts.

Vill inte panikköpa utan det ska vara funktionellt och något som faktiskt passar mig. Panikköp är aldrig bra och dom har jag gjort för många flera gånger. Nu ska det vara ett genomtänkt, miljösmart köp, som jag inte tröttnar på, när ryggen är okej igen om den nu skulle bli det. Oj hm va det verkligen jag som skrev det här. Hur har jag blivit jag som får en tanke och sedan gör. Hm, stort eller är det som vanligt att jag lurar mig själv och inbillar mig att nu, nu är det ett genomtänkt beslut. Inget bad idag, åkte redan innan sju till sonen. bad får bli i morgon.

Läste på Fb om att skänka julklappar till barn i Ukraina, Man slår in presenten skriver ålder på paketet och lämnar in det på Företagsposten så står dom för portot. De barn som är kvar där kan verkligen behöva presenter för att glömma en stund. Jag tycker det var en jätte bra handling. Hoppas barnen får många presenter eller att alla i alla fall får en paket. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Och visst har vi alla något hemma som kan skänka glädje till någon som är kvar där i kriget.

Nog för nu, lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.