Dumt att klaga…

Vaknade riktigt tidigt idag, Månen gör säkerligen sitt, i detta drama. Men även att jag behövde medicin. Att sitta uppe innan kl är fem, är mindre roligt. I bland är livet sånt, då är man uppe innan fem, fast man inte behöver. Nåja, inte klaga, det var bra att komma upp jag hann med att fixa till facet, innan sjukgymnasten som var halv åtta. Hann med att plocka ur diskmaskinen, bädda och äta frukost. Det jag inte hann med var badet. Men så är livet ibland. Ibland hinner man inte med badet. Få bli en gammal bild idag.

Nu har jag äntligen kommit på, vad jag ska bjuda mina badsystrar på till fika. Jag tänker bjuda på Saffrans pannkaka med lite blåbär och hallon. Problemet är bara att jag har svårt att ta med tallrikar. Vill inte använda papperstallrikar, det är inte någon helst miljötanke i det. Jag får plocka fram tallrikar som jag är mindre rädd om. Lite koppar ska med, för jag tänker även bjuda på marsipanglögg. Kopparna är av papper, för dom hade jag redan. Dumt att inte använda dom, när jag inhandlat dom. Dom kpte jag långt innan jag blev lite mera miljötänkandes. Tänker att det är nästan så mycket jul att det blir över. Men jag kom på det. Så här efter ett år med dåligt samvete, om att jag inte bjuder på fika. Så i morgon när det är bad, är det jag som går upp tidigt och sätter igång en saffranspannkaka. Sylten gör jag idag, Grädden som ska vara till är lite överkurs, den hoppar vi över. Hurra jag kom på det, nu ska jag äntligen bjuda mina badsystrar på lite fika. Servetter har jag i överflöd, det får ju bli dom vanliga tygservetterna. Tänker att det blir ett plus, i miljö tanken och motar bort att jag använder pappersmuggarna.

Sjukgymnastens besök blev positivt men, kändes lite negativ. Jag har blivit bättre i styrkan i benen, har blivit bättre i sensibiliteten i benen. Därför tycker hon att vi ska avvakta med Röntgen. HM där blev negativiteten, ÄR grymt glad över att hon ser att det är bättring, önskar bara att jag kände att jag var bättre. Är grymt glad, över att jag har mera styrka i benen och att jag har ont i höften och ryggen nu. Det säger mig att nerven, är mindre klämd och inte gör så ont. Men är grymt besviken, över att det inte bli röntgen ännu. Det hade gjort att dom kanske ser, vad som är fel. Ser dom vad som är fel, kanske man kan göra något åt det. Men som jag skrivit innan ibland är livet sånt, ibland blir det inte någon röntgen än.

Hur mycket kan man klaga på en dag?? Hm dagen har bara börjat. Var ska detta sluta. Nåja… Livet går vidare får hitta tillbaka, till det som är jag, när jag är som jag ska vara. Jag vaknade idag, ännu en dag är till för mig. Jag kan gå och jag har det ganska så bra. Jag har eld i spisen och nu ska jag gå upp och försöka mig på att göra lite knäck. Lite annat julgodis. Jag har det väldigt bra egentligen, jag kan sitta här och skriva hur mycket och hur länge som helst. Livet är enkelt, till trotts ryggproblem så har jag det väldigt bra.

Gö en fin dag, ta hand om dig. Och du…. Lev idag just nu, igår finns inte längre här, går inte att leva i. Morgondagen den är där borta i framtiden. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook