Första Husbilsinlägget för i år.


Jag hoppas det kommer bli massor av inlägg från husbilen. Men just det här känns inlägget känns speciellt. Lite magiskt härligt och roligt. Först inlägget gjort i husbilen för i år. Det stundar en vår och en sommar. Då är det som bäst att ha husbil. Men det är inte att förakta att husbila sig redan nu.

Innan vi åkte tog jag turen till sjön, idag var vi 5 badsystrar som badade. 2,4 ibland ,3 det beror vilken siffra jag vill ha. Nu är våren snart här så jag väljer fyran i stället för trean. Graderna ska uppåt framöver, då är 2,4 rätt siffra. Det blåste kallt när jag skulle bada. Fast himlen var grå och snålblåsten kylde kroppen, valde jag att byta om på utsidan. Det är lika kallt i badstugan, fast utan blåsten kanske. Omgivning är vackrare på utsidan och tillsammans med avklädningen, går jag i ett mera här och nu tillstånd. Det kyliga vattnet gör att det sedan inte går att vara någon annanstans, än att vara här och nu. Det var kallt men som alltid skönt, sprudlandet av endorfinerna i kroppen efter badet gör det värt att bada så kallt.

Vi har bara åkt de första två milen ännu men en hälsning till första husbilen vi möter är redan gjord. Ibland nu när bilen har stått still har jag låtit som ett litet barn när vi har mött husbilar som är ute och åker. Alla är ute med sina husbilar, bara vi som….. Jo den där känslan har funnit men nu är den som bortblåst. Just nu sitter jag i passagerarsätet och skriver. Muse är i högtalaren som bor här i husbilen. Snart ska maken tanka och efter det är vi på väg. På väg emot Ulricehamn. Mot det glutenfria brödet som bara bor på vissa orter. Ulricehamn är en av orterna. Inom mig sprudlar det med gladkänslor första gången känslor i alla fall första gången känslorna för i år. Jag och maken ute med vår lilla fina husbil. Härligt med vuxentid.

Årets första grill ska till och maten kommer att ätas vem vet kanske med full påklädnad utomhus. Eller så sitter vi inne i husbilen och myser.

Tacksamhet i dagen.

  1. Tack för att jag vaknade upp till ännu en dag.
  2. tack för att jag tog mig till badet.
  3. Tack för att resan till Götet igår gick bra.
  4. Tack för att vi åter igen är ute med vår husbil och åker.
  5. Tack livet för allt du har med dig.

Dagens tanke.

Oavsett vad som händer i livet så finns det olika sätt att se på saker. Vi kan välja våra tankar.

1400 för att tanka bilen. Jo det är tur att vi ens har en bil att tanka. Det är tur att det ens finns diesel att tanka. Då blir känslorna annorlunda av tanken.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.