LVl^ Ulricehamn.

Idag vaknade jag upp i Husbilen, LVL^. Jo den har namnet Lvl^. Igår när vi skulle gör potatisen i ugnen, fick vi bara låga uppe i ugnen. Tog läng tid att göra potatisen och det luktade mycket gas. Senare på kvällen slutade värmen att fungera. Maken bytt gasoltub. Värmen kom igång och vi provade igen Ugnen. då funkade lågan både uppe och nere. Vi som trodde ugnen hade gått sönder, lärde oss nytt. När gasolen nästan är slut blir det bara låga uppe. En bra kunskap. Idag när jag vaknade lös lampan rött på värmereglaget. Fick köra om det, men har inte riktigt fått ordning på det. Så här sitter jag med morgonrock och fryser. Lite kyligt är det. Men jag är i vår lilla bil. Jag har haft en härlig dag och natt i vår lilla bil.

Bröd är inhandlat igen har vi massor av gott glutenfritt bröd. Eller massor den lilla frysen fylls på fort. Det finns bröd igen får räcka inte massor. Fast mera än det fanns igår. Innan vi åkte.

Ulricehamn är en fin stad, varje gång jag kommer hit förundras jag över hur bo-vänlig den lilla staden är. Här finns skidbacke för den som vill åka skidor. Här finns skidspår för den som vill åka så. Lekplatsen här är fantastisk, precis i anslutning till badsjö. Staden är pittoreskt vackert. Här kan man gå i timmar och njuta av alla hus, gamla som nya. Här har man verkligen utnyttjat stadens vackerhet. Tagit tillvara på natur och tänkt till innan man byggt. En stad att leva och bo i. En stad som andas Naturupplevelse mitt i staden. Här skulle jag kunna bo. Här bor man mitt i naturen och den har tagits tillvara på.

Campingen vi bor på har bytt ägaren, Det är renare och finare inne i service husen. Det luktar i och för sig doftspray inne på toa men det luktar gott. Det gjorde det inte innan. Platserna där man ska ställa upp husbilen är kanske inte just nu de bästa. Lerigt och söligt, men det är det nog på flera än bara här. Vi fick en plats som inte alls var så sölig, som gräsplatserna är. Det är mitt i vintern även om jag låtsas att det är våren som är här. Campingen ligger i anslutning till badsjö, och nästan mitt inne i staden. En promenad på en kvart så är man där inne i centrum. Här finns alla affärer du behöver. Här finns det glutenfria brödet. Det räcker i och för sig för mig.

Nej, nu ska jag njuta av kaffe och göra annat. Ha en fin dag

Tacksamhet idag.

  1. Tack för att jag fick andas i denna nya morgon.
  2. Tack för att vi fick en fin dag igår.
  3. Tack för att livet i sin enkelhet är vackert och att lilla jag har förmånen att uppskatta känna vackerheten.
  4. Tack för att livet är vänligt mot mig.
  5. Tack för att jag lever och andas.

Vänskapen börjar hos sig själv. Genom att vara den bästa vännen man kan vara emot sig själv, då är ensamhet en tid där det bor kvalitet.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller hela tiden.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook