Tema Kärlek!


En ny dag på jobbet. Eftersom jag jobbar idag blir det ett inlägg som jag skrivit innan. Jag har haft en tanke om att skriva om Kärleken Kärleken viktighet i livet. Nu tänker jag använda mina inlägg om just kärleken. Dagar då jag jobbar heldagar. Idag arbetar jag mellan 9-00 till 22-00. Hästpass men bara två har det varit denna veckan. Så mina vänner här kommer mina tankar om Kärleken. Varsågoda.

”Kärlek – den mest kraftfulla känslan i vårt liv

Kärlek är en känsla som kan förändra allt. Det kan ge oss styrka att fortsätta när allt annat känns hopplöst, och det kan fylla våra liv med så mycket glädje och lycka. Men vad är det egentligen som gör kärlek så mäktigt?

Kärlek är självuppoffrande. När vi älskar någon, så är vi beredda att göra vad som helst för att se till att de mår bra. Vi sätter deras behov och önskningar före våra egna, och vi gör vad vi kan för att hjälpa dem när de behöver det.

Kärlek är acceptans. När vi älskar någon, så accepterar vi dem precis som de är – med alla deras styrkor och svagheter. Vi stödjer dem i deras drömmar och mål, och vi tror på dem, oavsett vad.

Kärlek är förståelse. När vi älskar någon, så försöker vi förstå deras perspektiv och varför de gör de saker de gör. Vi är empatiska och vi vill hjälpa dem att lösa sina problem och övervinna sina utmaningar.

Kärlek är evig. Kärlek är en känsla som inte dör, oavsett vad som händer. Vi kan glömma bort våra känslor för en stund, men de finns alltid där, väntande på att återupptäckas.

Så, mina vänner, kärlek är en kraft som vi bör uppskatta och värna om. Låt oss sträva efter att älska oss själva och andra på det mest självuppoffrande, accepterande, förstående sättet som vi kan.”

Det får duga för dagen.

Stor Panda och Liten Drake är massvis med ord om kärleken till dom och till livet.

Är inte detta kärlek så säg.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just i morgon är en ledig dag igen och då tänker jag att jag ska bada i sjön.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.