Tema Kärleken. Den viktigaste relationen i Livet.

”Kärleken till sig själv – En viktig relation

Kärleken till sig själv är en viktig relation som vi alla bör ta på allvar. Det handlar om att acceptera och älska oss själva för vem vi är, med alla våra styrkor och svagheter.

När vi har en stark kärlek till oss själva, är vi bättre rustade att ta hand om våra behov och förhållanden med andra. Vi blir mer självsäkra, mer respekterade och har en starkare förmåga att förändra vårt liv till det bättre.

Men att uppskatta och älska oss själva är inte alltid lätt. Vi är ofta hårda mot oss själva och vi jämför oss ofta med andra. Men det är viktigt att komma ihåg att vi är unika och att vi har egenskaper som ingen annan har.

Så, låt oss börja älska oss själva mer. Genom att lära oss att acceptera och uppskatta oss själva, kan vi bygga en relation med oss själva som är stark, positiv och som hjälper oss att nå våra mål och drömmar.

Kärleken till sig själv är en viktig del av vårt välbefinnande, så låt oss ta hand om den och visa oss själva den kärleken vi förtjänar.” Även då vi kanske är mindre nöjda med oss själva. Då är det ändå viktigare att vara kärleksfull emot sig själv. Ta en extra filt om sig själv och gråta om det är tid för det. Eller en filt och en kopp te. Det är kärleksfullt emot mig själv i alla fall. Ta hand om dig och kärleken till dig själv.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade idag.
  2. Tack för att vi hann med och hämta ved igår. Nu finns det både för mys och fryskvällar.
  3. Tack för att helgen har varit i vilans tecken.
  4. Tack för att jag har fått svar på röntgen. Tack för att jag snart ska besöka vården för att få det förklarat för mig.
  5. Tack för att livet är som det är. Det är ett liv jag har och det är jag som ska leva det. Precis så som jag vill ska jag leva just det här livet.
  6. Tack för att jag har ett jobb att gå till.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook