Katalysatorns kraft i självkärleken.

Positiv energi – En kraftfull katalysator för självkärlek

Positiv energi är en kraftfull katalysator för att öka din självkärlek och välbefinnande. Det handlar om att fokusera på det positiva i livet, att tänka positivt och att omgivning dig med positivitet.

För att skapa mer positiv energi i ditt liv, kan du börja med att tänka positivt. Fokusera på det som är bra i ditt liv, och försök att se ljuset i mörkret. Du kan också omge dig med människor som stöder och uppmuntrar dig, och försök att undvika de som sprider negativ energi.

Du kan också öka din positiva energi, genom att utföra givande handlingar och tänka på andra. När du gör någon annan glad, kommer du också att känna dig glad och uppfylld.

Positiv energi kan ha en stark inverkan på din självkärlek och välbefinnande. När du fokuserar på det positiva och omgivning dig med positiv energi, kommer du att känna dig mer upplyft, självsäker och glad, och du kommer också att attrahera positivitet till ditt liv. Så om du vill öka din självkärlek, börja med att skapa mer positiv energi i ditt liv idag.

När jag tankar bilen fokuserar jag inte på det dyra priset som blir. Mera fokuserar jag på att det är tur att jag har en bil. Att jag har möjligheten att tanka den full med Diesel. Att det finns diesel att tanka med. När jag betalar mina räkningar var jag ofta arg förr i tiden. Idag bor det tacksamhet över att jag faktiskt kan betala mina räkningar. När det kommer en räkning är jag glad över att betala den det säger mig att jag har något som jag behöver eller har köpt. Går något sönder eller att något blir fel brukar jag tänka att det finns något i det som hänt som jag ska lära mig av. Då blir det tråkiga något roligt. Eller i alla fall en möjlighet att utforska något som jag inte innan tänkt utforska.

Det går kanske inte alltid att hitta till positiva tankar. Men ju mera jag tränar mig på det, ju lättare är det.

Nu får det vara nog för idag. Egenkärlekens skrifter börjar ta slut men just temat kärleken kommer att bli flera inlägg av mellan varven.

Stora Panda och Liten Drake vad har dom att säga om ämnet. Positiva tankar i och för sig känner jag att hela boken är en booster av positiva energier.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook