Bemötande när det är som bäst.

Det där med bemötande, igår var jag och åkte Gokart. När vi anlände till anläggningen, möttes vi av en trevlig kille som Hette Max. Nu måste jag säga eller i alla fall skriva, att den här Max, han var en riktigt trevlig kille. Han visste det här med bemötande och vad det gör för det där första intrycket. Jag har nog aldrig träffat någon som är så in i grunden trevlig, någon som vet om vad det där med bemötande är. Skulle jag betygs döma gokarten i Kungälv, då är det toppbetyg är det högsta betyget en tia, lär pilen gå över tio. Det betyget blev av bara Max. Därtill så må jag säga att anläggningen, var mera än bra. Besöket blev så himla bra, vi var så nöjda efter vårt besök.

Nu är inte jag och min rygg, skapta för att köra gokart. Jag hade svårt att sätta mig i den lilla bilen, men det var ändå svårare att ta mig upp. Men jag körde och tyckte det var riktigt roligt. Kanske inte lika roligt som mina kumpaner men, roligt. Oavsett hur roligt det var, berodde hela upplevelsen på Max och hans kunskaper om hur man bemöter människor. Så genuint trevlig. Ska man nu åka gokart, då är det nog i Kungälv man ska göra det där besöket. Anläggningen är värd sitt besök, bara för att få det genuint bra bemötandet. Därtill hade de goda burgare att äta efter besöket.

Idag blir det att träffa lilla Alfred, han är lite snuvig och dottern ska på utbildning. Alfred får inte vara på Dagis därav blir det för mormor att göra sin dag, med den lille Pokemon inspiratören Alfred. Jag misstänker starkt att jag kommer att få se alla hans kort med Pokémon. Jag lär lära mig några av namnen med.

Tacksamhet,

  1. tack för att jag fick förmånen att vakna till en dag till.
  2. tack för att morgonen var min och jag hade tid att ta det lugnt.
  3. tack för att jag fick uppleva Max och hans bemötande. Så roligt att se att det finns dom som kan det.
  4. tack för en bra dag igår.
  5. tack för att jag får möjligheten att vara mormor idag.

Ett inlägg av kortare sort får det bli idag. Har en del att göra innan jag gör min insatts som mormor.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu i denna stund.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook