Febernedsättande

En natt i feberdrömmar det är otäckt, jätte längesedan jag hade sådana drömmar. Det gjorde att jag gick upp vid halv fem i morse och bara försökte få bort drömmarna ut ur kroppen. När klockan närmade sig halv sju gick jag och la mig igen, Vaknade igen upp av otäcka drömmar. Det fick bli att gå upp ta kaffe och nu när kroppen fått febernedsättande igen sitta här en stund. Igår blev det tvn inne i sovrummet. Var helt onödigt att ha på den för jag såg början av filmen och slutet. Gjorde försöket två gånger, somnade precis vid samma tid som gången innan och vaknade precis vid samma tid i filmen som första gången. Nirvana film, jag får försöka se den när jag är frisk. Nu är det kaffe som gäller och det får bli en dusch innan feber sätter in igen. Igår frös jag så mycket så det blev varken dusch på morgonen eller kvällen.

Det där el stödet ramlade in på kontot igår. Det gjorde inte ont. Jag tänker att det är pengar vi sparar tills nästa elräkning kommer. Då blir den inte så kännbar. Hela tvättstugan är full med tvätten från helgen som maken tvättade. Skulle vilja orka stå där och stryka men jag inser att så inte är fallet. Den får ligga där tills jag mår bättre. Den där strykarhögen lär bli liggandes och bli en stor strykhög.
Nä jag orkar inte skriva mera, det får bli det som är idag.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag har fått ännu en dag att vara i.
  2. Tack för att dagen idag är ledig även idag det ger mig en dag till att vila på. Jag hoppas jag känner mig bättre i kväll så det blir jobb i morgon.
  3. Tack för att jag har förmånen att spara elpengarna så att dom blir en del av elräkningen som komma ska.
  4. Tack för att jag är gift med världens bästa mest omtänksamma maken, han som utan att klaga ställer sig och lagar mat när han kommer hem när jag är sjuk.
  5. Tack till livet även om det är lite svajigt nu så är det i alla fall ett liv att leva.

Nej nu får jag passa på att duscha, för nu fryser jag inte.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, inget annat går egentligen att leva i. Gårdagen är där borta i historian och morgondagen i framtiden. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook