Hemma och är sjuk.

Det har varit jobbiga dagar här hemma. Feber och ont i magen, har gjort att jag fått en ny kunskap. Det är då man ska gå till Doktorn har jag just lärt mig. Jag trodde lite ont i magen var sådant man skulle stå ut med. Kanske för att man lärt sig genom livet att det är att ha ont i magen när man är av det kvinnliga könet. Nu har jag lärt mig att det är fel att tänka så om man har feber. Det blev ett besök på vårdcentralen och doktorn där tyckte jag skulle åka till ett riktigt sjukhus. Man misstänkte blindtarm eller något som jag inte kan säga eller stava till. Men det har med tarmarna att göra. Mellan klockan 10.00 till klockan 18.00 låg jag på ett rum inne på akutmottagningen kirurgi. Läkare som klämde och kände på magen flertalet gånger. Vid 18.00 tiden hade man bestämt sig för att ge mig antibiotika av två sorter och restriktioner om att jag inte ska äta fast föda under minst 10 dagar. Hem igen, inhandla proviva, i massor och lite yoghurt. Fastan går bra för jag är inte hungrig. Men jag känner mig svag och trött. Det jag orkar med är att sitta. Sitta och spela tv spel. Sitta och titta ut genom fönstret som visar på underbara soliga dagar.

Jo, lite sjuk är jag allt och lite ont i magen eller faktiskt ganska mycket ont i magen har jag just nu. Kanske är det medicinen som gör att det gör ont, eller så är det både det onda som var innan plus medicinen. Klagar gör jag, jo det får man när man inte känner sig bra. Tråkigt är det och det blir tråkigare för i morgon är det den stora dagen här hemma. Den stora rensningen av skräp, som ska få åka släpkärra till återvinningen. Jag orkar inte vara med. Jag får sitta och titta på och vara arbetsledare i soffan. Pust. Nä det här får räcka med skrivande, jag orkar inte mera.

Ha en fin dag.

Tacksamhet.

  1. tack för att jag fick vakna idag.
  2. tack för att jag fick vakna i min säng här hemma.
  3. tack för att vårt samhälle och vår tid här gör att man kan vara hemma och vila när man är sjuk utan att bli urfattig. Det är inte över allt man har det så bra.
  4. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook