God morgon.

Det är tråkigt att vara sjuk, inte orka med mera än små korta stunder för att sedan ramla ner i soffan. Jag spelar tv spel. Inte pga av mig själv, utan tack vare min bror som gav oss ett PS4. Jag gillar race spel och det sitter jag och spelar. Gör jag inte det, ser jag på tv. Det räcker, efter det blir det vila och åter vila. Igår var jag ute i friska luften en stund vilket var skönt. Idag ska jag försöka ta mig till den närmaste återvinningen om jag orkar. Då får jag lite steg och luft. 5 dagen med fasta, gör nog min matthet, men jag tror mera att det är infektionen i sig som gör mig så trött. Jag vill bli mig själv igen, vill bli den där som hoppar upp ur sängen och gör.

Men nej nog med klagade, nu får det räcka med klagomål från mig. Jag sitter ändå här vid min dator och dricker kaffe lyssnar på musik. Idag är det Muse som förgyller stunden. Allt som oftast är det Muse som gör mina dagar, av musik. Det går liksom inte att tröttna på musiken. De senaste dagarna har maken lagat mat detta för att jag inte äter utan bara dricker. Övriga familjen måste få mat även om jag inte äter.

Jag trodde det skulle vara svårt att fasta men det är ganska så enkelt. Dricka och åter dricka, hunger finns inte på riktigt i kroppen utan mera i tanken. Visst luktar det gott när maken lagar något av sina paradrätter. Eller inte parad utan mera vardagliga rätter. Just då det osar gott, kan jag känna att jag vill smaka. Men hunger på riktigt är borta.

Orkar inte skriva mera nu, får bli en bild här idag.

Starka människor trycker inte ner andra, utan de lyfter upp dom. När teamet ser till vi känslan och glömmer herr och fru någon och Inga. Då gör vi ett bra jobb. När vi ser det som människor gör bra i stället för dåligt, då ser vi på människan. När vi gör tvärt om, ser vi saker i andra som vi inte tycker om hos oss själva.

Ha en fin dag. Ta hand om dig.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna upp till en nya fin dag.
  2. Tack för att det går att stå ut med att bara dricka.
  3. Tack för att jag har så många människor omkring mig.
  4. Tack till mig själv att jag gör det som läkaren sa till mig att göra. Hoppas att antibiotikan tar bort alla små baskilusker.
  5. Tack för att vi har så bra sjukvård här. Då jag var på sjukhuset blev jag bra emottagen och fick den vård jag skulle ha.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook