Carviera Sverige ett skitföretag.


Johodååå, och vem är på banan igen? Jo det kan jag berätta att det är jag. Känner mig full av energi och det magonda är ett minne i historian. Yes, nu ska jag vara mera rädd om mig. För några veckor sedan beställde jag ett par skor på internet. Det stod att det var ett svenskt företag, som skulle kursa. Jag tyckte synd om dom, såg att de hade ortopediska skor. Tänkte vara snäll och beställa ett par, så de hade mindre lager och mera pengar. Men ack vad jag bedrog mig.

Skorna jag beställde skulle vara storlek 39. De jag fick var närmare 36-37. Ett par plastiga Kinaskit skor. Sådana där billiga skit-skor som går att köpa på wich eller vad det heter. De skulle kosta 1000 och jag fick 50 procent rabatt. Dom är inte ens värda en femtiolapp.

Nu i efterhand fick jag pratat med min badsyster, som även hon hade beställt samma skor samma storlek. Min badsyster hade även hon liknande upplevelse av skorna. Även hennes skor va för små. Hon hade kommit längre i processen och det var riktigt krångligt att skicka tillbaka skorna. Hon hade fått 70 % rabatt, när hon skulle skicka tillbaka skorna. Det där andra pengarna ser hon som lär-pengar och kastar skorna, för det hade varit mycket mailkontakt för att få skicka tillbaka skorna. Företaget ville inte ha tillbaka dom.

Så passa er för företaget, Caviera Sverige akta er nog för att köpa något från dom. Köp i alla fall inte de skor jag köpte, för det skorna är inte värda en krona.

Sämsta skorna jag någonsin köpt!

Tacksamhet.

  1. tack för att jag vaknade till en helt ny dag där jag var full med energi.
  2. tack för att jag pratade med min badsyster angående skorna, och fick höra hennes upplevelse av det hela.
  3. tack för en härligt fin dag.
  4. tack för livet. Att jag lever här och i denna fantastiska stund just nu.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.