Tacksamhet är något som ger mig en känsla av må bra, ha det bra, vara i bra.

Jag brukar skriva om Tacksamhet i mina inlägg. Att jag är tacksam över att jag ännu en dag, vaknat till den då nya dagen. Jag verkligen känner mig tacksam över att slå upp ögonen, vakna till den där nya dag. Det är nya andetag att ta, nya steg att gå och ny kopp kaffe att dricka. Nya erfarenheter, nya saker, känslor och kunskaper att hämta in alla vackra dagar, jag vaknar till. Jag lider inte av någon dödlig sjukdom, mig veterligt. Nej, men jag känner en otrolig tacksamhet, över att en dag till. En ny dag att leva mitt liv i. För några dagar sedan skickade maken mig en länk som han tyckte jag skulle se. Där satt det en kille och pratade om att just det, jag känner och inte en miljon i världen skulle jag byt till emot att inte vakna upp till en ny morgon, dag och leva mitt liv i. Det han säger i filmen är så sant.

Tänk dig att du fick en miljon kronor, visst skulle du bli glad om jag gav dig så mycket pengar? Men för att få den miljonen så var du tvungen att leva endast den dagen. Vad skulle du välja? Självklart väljer du att inte ta emot pengarna inte ens om det var tio biljoner, skulle du valt pengarna om du inte fick vakna upp till nästa dag.

Jo, jag ska fortsätta att känna min tacksamhet över att fått vakna till ännu en dag.

Tacksamhet:

  1. Tack för min tacksamhet över att få vakna upp till varje morgon och även idag. Det gör att dagarna är härliga att leva i.
  2. Tack för min klokhet att välja tacksamhet.
  3. Tack för att jag har möjligheten att ofta känna tacksamhet.
  4. Tack för livet och allt det för med sig.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook