Dom där skorna igen. 🙁

den fortsatta diskussionen med bolaget jag köpte mina helt värdelösa skor. Självklart är det mailkontakt och väntan på nästa och nästa mail. Jo dom brukar göra så dom där bluff företagen. I alla fall har jag fått ett svar. Första mailet erbjuder dom mig 50 % rabatt och att jag behåller skorna för att slippa dyra fraktkostnader. när dom förstår att jag inte tänker godkänna detta så berättar dom för mig att det är väldigt dyra fraktkostnader. Där efter lägger dom till att dom tagit upp frågan i teamet och nu erbjuder mig 70 % rabatt på skorna. Vad fult ord ska jag med ett par skor som jag inte kan få på mig? Dom är på tok för små för att vara i storlek 39. Högst är dom 37. Dom är plastiga, fula och rent av ett par skor som den som gjorde dom borde slängt i soptunna redan första exet. Därefter skulle denne någon lärt sig mera om hantverket skor. Jag tror känner vet lite att det här kommer att bli en långdragen process. Men jag vill inte fult ord ha skorna. Dessutom vill jag inte att någon mera ska bli lurad av detta bluff företag. Carviera Är det sämsta företaget jag någonsin varit i kontakt med. Jag borde i stället bli kompenserad för den besvikelse det blev. Inte ska jag behöva betala 30% för besvikelsen. Jag vill fan inte ha dom, dom kallade skorna ergonomiska och skickade ett par skor i hårdplast där det inte ens går att ta på skorna.

Men jag kan vänta och jag kan skriva nya mail på deras svar. För jag är lite jobbig när jag är grinig. De här ska få veta att dom lurade fel person! Dom förstör för andra företag med, eftersom vi blir mera noga med att välja rätt eller till och med slutar handla via nätet för att det finns de där dåliga företagen.

Nåja, Ett sista varningens ord, handla aldrig på Carviera. Dom är verkligen det sämsta företaget jag handlat på. Dom vill inte ens ha tillbaka skorna, utan ger mig 70 % av 50% då kan jag behålla skorna. Hmmm Dom borde salufört skorna som restlager på världen sämsta skor. Priset är för högt oavsett hur lågt det är.

Nej nog slutat klaga för denna gång.

En fin dag är det och jag ska göra den finare ändå. Livet ska vara enkelt och är det inte det. Då tar man ett steg lite åt något håll för att se om vägen blir lite enklare, lite lättare att traska på.

Tacksamhet

  1. Tack för att jag fick vakna till ännu en dag. Det säger mig att jag kommer att få en härligt fin dag även idag
  2. Tack för att jag har så många bra härliga känslor i kroppen.
  3. Tack för allt livet för med sig.
  4. Tack för att livet är vad det är.
  5. Tack för alla människor i min omkrets

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook