Kvällsinlägg. Bus-mat


Ledig tid. Jo ledigt är det men, det verkar som att jag får ringa doktorn igen, tror jag behöver mera medicin för magen tyvärr. Men jag väntar tills i morgon. Har inte orkat ringa idag. På morgonen var det möte på jobbet. Bara några timmar, sedan vart det hem för att laga mat till familjen.

Idag blev det snabbmat. Fiskpinnar med ris och filmjölksås till tösabitens förtjusning. När hon kom hem från skolan lös hela hon upp, när hon märkte att det var fiskpinnar till mat. När hon såg att jag hade gjort filmjölkssås var hon tvungen att smaka lite. Just sådant gillar jag. Jag gillar när dom gillar. Även om maten var busenkel, gick det hem. Det gillar jag.

Själv får jag ju äta magsnäll mat, det blev torsk och lite restpotatismos från helgen jag åt. Jag ska inte äta vare sig ris eller pulvermos har jag läst mig till. I söndags åt vi riktigt potatismos, som jag sparade på. Det gjorde att min mat idag var enkelt att laga. Gott? Nä inte särskilt. Jag får inte heller äta pasta vilket är en sorg, Jag älskar verkligen pasta, nu får det bli potatis i alla former istället. Men tänker att jag kanske i alla fall någon gång i månaden får fuska med pasta. Just nu så som magen känns nu lär det bli en vecka med soppa igen. Soppa på längden och tvären. Kommer att vara hungrig på jobbet inser jag. Men jag får se till att ha med tillräckligt med matersättning. Har en del påsar kvar sedan förra gången så det lär gå bra.

Ett kortare inlägg blev det idag, har inte så mycket energi kvar nu får det bli ledig tid.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade till en helt ny dag idag.
  2. Tack för att mötet var intressant och givande. Inte alltid att det är det.
  3. Tack för att Problemet från igår löste sig så bra idag.
  4. Tack för att revisorn kan sköta min deklaration utan att jag är med. Det gör att jag kan komma i tid till mitt pass på fredag.
  5. Tack för att jag har en ledig dag i morgon. Jag behöver det.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.